علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

مردان خدا و شخصیت‌های الهی، همانگونه که در زمان حیات خویش استوانه دین و محور انسانیت و پشتوانه حق و عدالت هستند، در زمان پس از مرگ نیز آرامگاه و زیارتگاهشان پشتوانه حق و عدالت و فضیلت است.
به گزارش ایسنا، شیعه، امام را مقرب درگاه خدا می‌‏داند و با توسل به او قربی به خدا پیدا می‌کند، همانطور که خودش در قرآن مجید فرمود: «به سوی او وسیله بگیرید» امام را وسیله الهی می‏‌داند. زیرا توسل و شفاعت، بعدی از ابعاد زیارت است که زائر از این طریق خود را به درگاه الهی نزدیک می‏‌کند.
پیشوایان ما وعده فرموده‌‏اند که از زائران خود دستگیری کنند. امام باقر(ع) درباره برکات و آثار زیارت امام حسین (ع) می‌فرمایند: "شیعیان ما را به زیارت قبر حسین بن علی علیه‏‌السلام فرمان دهید؛ زیرا زیارت آن، روزی را زیاد می‏‌کند، عمر را دراز می‏‌گرداند و بدی‌ها را دور می‏‌سازد1".
همچنین به امام صادق (ع) عرض کردند: "کمترین اثر برای زائر قبر امام حسین (ع) چیست؟ فرمود: «کمترین تأثیرش این است که خداوند متعال، او، خانواده و مالش را حفظ می‌کند تا به سوی اهل خویش برگردد، و چون روز قیامت فرا رسد، خداوند حافظ او خواهد بود2".
آن حضرت درباره تأثیر زیارت امام حسین(ع) در روز قیامت فرمود: «هیچ کس در روز قیامت نیست مگر آنکه آرزو می‏‌کند که ای کاش از زائرین امام حسین (ع) می‏‌بود زیرا مشاهده می‏‌نماید که با زائران حسین (ع) به واسطه مقامی که در نزد پروردگار دارند، چگونه عمل می‏‌شود».
امام صادق (ع) فرمود: «به درستی که خدای تبارک و تعالی، قبل از اهل عرفات، برای زائران قبر حسین (ع) تجلی می‌نماید، حوایج آنان را برآورده می‏‌کند، گناهانشان را آمرزیده و درخواست‌هایشان را به اجابت مقرون می‏‌سازد، و سپس متوجه اهل عرفات شده و در مورد آنان نیز اینگونه عمل می‏‌کند».
ایشان در جایی دیگر می‌فرمایند: "اگر مردم می‏‌دانستند که چقدر خیر و برکت در زیارت امام حسین (ع) وجود دارد، برای زیارت کردنش با یکدیگر مقاتله می‏‌کردند، و هر آینه اموالشان را برای رفتن به زیارتش می‏‌فروختند".
رسول گرامی اسلام (ص) نیز فرمود: «من تعهد می‏‌کنم که در روز قیامت هنگامه رستاخیز، ضمن ملاقات با زائر حسین (ع)، دستش را بگیرم و از مراحل هول‏ انگیز و سختی‌های قیامت نجاتش بخشیده و او را به بهشت وارد کنم».
البته احادیث و روایات بسیار زیادی از معصومین(ع) در زمینه آثار و برکات زیارت حضرت سیدالشهداء از راه دور و نزدیک ذکر شده است.
منبع:
1- بحارالأنوار: 101 / 4 / 12 منتخب میزان‌الحکمة: 408
2- رجالی تهرانی، علیرضا. "آثار و برکات زیارت سیدالشهداء(ع)

[ شنبه 91/8/27 ] [ 9:13 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

گزارش فصلی جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران منتشر شد و همان گونه که با توجه به فضاسازی های رسانه های غربی طی 24 ساعت گذشته انتظار می رفت، ادعاهای جدیدی علیه ایران در این گزارش مطرح شده است.

به گزارش «تابناک»، آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش فصلی جدید خود درباره برنامه هسته ای ایران را منتشر کرد. در این گزارش، همسو با جریان رسانه ای که از روز گذشته علیه ایران به راه افتاده بود، درباره آمادگی ایران برای فراهم کردن همه شرایط جهت دستیابی به سلاح هسته ای هشدار داده شده است.
به نوشته «رویترز»، در این گزارش آمده ایران پس از مستقر کردن همه سانتریفیوژهای مورد نظر خود در تأسیسات هسته ای زیرزمینی «فردو»، اکنون آماده توسعه سریع غنی سازی اورانیوم است. 
بر پایه این گزارش، ایران تاکنون 2800 سانتریفیوژ را در مرکز غنی سازی «فردو» مستقر کرده و می تواند به زودی با به جریان انداختن 1400 عدد از آن ها و در حقیقت دو برابر کردن میزان فعلی، غنی سازی اورانیوم را در این مرکز شدت ببخشد.
این گزارش می افزاید ایران از سال 2010 تاکنون، حدود 233 کیلوگرم اورانیوم با غنای بالا (20 درصدی) تولید کرده که میزان این تولید تنها از ماه اوت سال جاری تاکنون، 43 کیلوگرم بوده است. 
با این حال، تهران تاکنون 69 کیلوگرم از اورانیوم 20 درصدی خود را جهت استفاده های پزشکی به سوخت رآکتور تبدیل کرده است. این اقدام موجب می شود بازگردان این میزان برای تولید اورانیوم 90 درصدی قابل استفاده در سلاح هسته ای مشکل باشد.
علاوه بر موارد فوق، در بخشی دیگر از گزارش آژانس بار دیگر ادعاهایی درباره مرکز نظامی «پارچین» مطرح شده و آمده فعالیت های شدید ایران در این مرکز و پاکسازی آن، به طور جدی بازرسی های آژانس درباره امکان انجام آزمایش های تسلیحاتی هسته ای در ایران را تحت الشعاع قرار می دهد.
اما فارغ از ادعاهای جدید آژانس، این نکته گفتنی است که گزارش های این نهاد بین المللی، اصولاً به طور محرمانه منتشر می شوند؛ اما در مورد ایران، همواره همزمان با انتشار یا حتی پیش از آن، نسخه ای از این گزارش به دست خبرگزاری های غربی، به ویژه «رویترز» و «آسوشیتدپرس» می افتد!
این بار نیز از شب گذشته تاکنون این دو خبرگزاری فضاسازی علیه برنامه هسته ای ایران را آغاز و مطالبی را بیان کردند که عیناً در گزارش امروز آژانس به آن ها اشاره شده است.
همین امر و به ویژه همزمان بودن این گزارش های آژانس با مذاکرات ایران و جامعه بین المللی، این گمانه را تقویت می کند که بازرسی ها و گزارش های آژانس طی سال های اخیر به کلی ماهیت تخصصی و فنی خود را از دست داده و صرفاً به عنوان ابزاری برای فشار بیشتر علیه ایران ایفای نقش می کند.

[ شنبه 91/8/27 ] [ 9:12 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

گله گرگ ها به یک گاومیش یا بوفالوی جوان حمله کرده اند سایر بوفالوها در صدد فرار هستند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از Snotr ، در دشتی مرتفع و پوشیده از برف گله گرگ ها یک بوفالوی جوان را به دام انداخته اند. بوفالو برای نجات خود تلاش می کند.
سایر اعضای گله بوفالوها با سرعت از کنار آنها فرار می کنند. ناگهان یک بوفالوی غول پیکر از عقب محکم به بوفالوی گرفتار در میان گله گرگ ها ضربه زده و او را از پای در می آورد. درواقع ، او کار گرگ ها را آسان می کند.
آیا بوفالو با فدا کردن یکی از اعضای گله قصد نجات بقیه را داشته است یا اینکه فقط حرکتی غیرعمد هنگام فرار سرآسیمه بوده است؟
فیلم کوتاه این صحنه نادر از حیات وحش را با هم ببینیم.




[ شنبه 91/8/27 ] [ 9:11 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

ماجرای آمدن استفن آپیا فوتبالیست غنایی به ایران، ظاهرا موضوعی ورزشی است، اما آنچه که وی در هنگام خروج از کشور بر زبان آورده است، بیشتر از این که به دنیای فوتبال مربوط باشد، باید مورد توجه وزیر خارجه ، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات ، رئیس سازمان صدا و سیما و صدها موسسه ای است قرار بگیرد که از بیت المال ارتزاق می کنند تا  ایران را به جهانیان معرفی کننذ و در نهایت آن هایی که احساس می‌کنند در فضای مجازی به کشور کمکی بکنند و یا هر ایرانی دلسوزی!

داستان از ضعف‌های خط میانی تیم فوتبال پرسپولیس شروع می‌شود که علی‌رغم هزینه‌های فراوان اول فصل به علت ضعف در خط میانس، نتایج خوبی نگرفته و راه حل مشکل خود را در جذب بازیکنان جدیدی می‌بیند که یک از آنها، استفن آپیا فوتبالیستی غنایی است. لازم به توضیح هم نیست که غنا کشوری فقیر و آفریقایی است. پرسپولیس و آقای آپیا بنا به دلایل فنی و یا پزشکی و یا هر چیز دیگری به توافق نمی‌رسند و وی که سابقه حضور در ایتالیا و ترکیه را دارد عصر پنج‌شنبه از ایران می‌رود.

جالب و البته تاسف‌آور سخنان وی در گفتگو با خبرنگار سایت خبرآنلاین در هنگام خروج از کشورمان است که بخشی از آن از این قرار است:
«وقتی که به ایران آمدم باید صادقانه بگویم که شب اول در هتل گریه کردم.دلم برای خودم سوخت. پیش خودم می گفتم چه تقدیری بود که باید به ایران بیایم.حتی به خانواده ام هم گفتم که اگر با پرسپولیس قرارداد ببندم شما را به آنجا نخواهم برد. حس خیلی بدی داشتم»

به زبان ساده، مرد 31 ساله غنایی چنان ترسی داشته که شب به گریه پناه برده است و ایران چنان جای وحشتناکی در ذهن وی تصویر شده که قصد نداشته خانواده خود را به ایران بیاورد، هر چند این توهمات وی تنها یک روز بعد و با دیدن مردم ایران از بین رفته است.
برای این که به یکی از ریشه‌های چنین برداشت ناثوابی از ایران نزد مردم دیگر کشورها پرداخته شود، اشاره به سه مثال زیر کفایت می‌کند:

رفتار ژاپنی

چندی پیش و در جریان مسابقه فوتبال تیم‌های ملی فرانسه و ژاپن، عملکرد دروازه‌بان تیم ژاپن چنان خوب بود که گزارشگر فرانسوی به شوخی می‌گوید انگار دروازه‌بان ژاپنی‌ها به دلیل اثرات بحران آلودگی در نیروگاه اتمی فوکوشیما، دارای چهار دست شده و به همین خاطر گل زدن به وی سخت شده است.


سخنگوی کابینه ژاپن، وزیر علوم این کشور و بسیاری دیگر به این مساله واکنش نشان می‌دهند و سفارت ژاپن در فرانسه، ضمن اعتراض، رسماً از این شبکه تلویزیونی به دادگاه شکایت کردند.

رفتار اسرائیلی

صدها موسسه و سازمان غیردولتی طرفدار اسرائیل در آمریکا، اروپا و سرزمین‌های اشغالی همه تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا در رسانه‌ها و انتشار اخبار به رژیم صهیونیستی ظلمی نشود!.
فقط یکی از این سازمانها «کمیته دقت در گزارش از خاورمیانه در آمریکا» است که به اختصار CAMERA نامیده می‌شود و نظارت شدیدی را بر رسانه‌ها انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل کند آن چه را که از دید این سازمان پوشش رسانه‌ای دقیق و متوازن از خاورمیانه و اسرائیل است منتشر بشود. یک جستجوی مختصر در فضای اینترنت، گستردگی تلاشهای اسرائیلی‌ها در این مورد را نشان می‌دهد.

 محتوای تصویر فوق و به خصوص ستون سمت چپ، و خبرهای پایین تصویر
 جدیت طرفداران اسرائیل را به وضوح نشان می‌دهد


در کنار این چنین سازمان‌هایی، اسرائیلی‌ها و دوستانش حتی بر محتوای دروس دانشگاهی در آمریکا نظارت می‌کنند تا محتوای آن یهودستیزانه نباشد و به کرات دانشگاه‌های آمریکایی را به تغییر رفتار خود مجبور کرده‌اند.

آنها حتی به مردم‌شان آموزش می‌دهند که چگونه با یک مسافر خارجی برخورد کنند و یا این که در مسافرت به خارج از سرزمین‌های اشغالی برای خودشان تبلیغ کنند.

رفتار ایرانی

در مرداد و شهریور ماه سال جاری و در هنگام انتخاب رشته دانشگاه‌ها، پخش خبری در مورد ایجاد محدودیت‌های ناچیز در مورد انتخاب رشته دختران که البته قسمتی از آن هم بعدا برداشته شد، مورد توجه رسانه‌های غیر ایرانی قرار گرفت. در یک موج رسانه‌ای که حتی هنوز هم ادامه دارد، رسانه‌های غربی چنان جوی ساختند که انگار در همه دانشگاه‌های ایران به روی همه دختران بسته شده است.








ماجرا چنان بالا گرفت که بان‌کی مون دبیرکل سازمان ملل در سفر خود به ایران و در یک سخنرانی خود از این مساله به عنوان یکی از مشکلات جوانان ایرانی یاد کرد. نه هیچ خبری از واکنش مسئولان ایرانی به این خبرسازی‌های رسانه‌ای منتشر نشد و نه کسی خود را موظف به دفاع از آبروی کشور دانست و نه خبرنگران حاضر در سخنرانی آقای دبیرکل حرف‌های او را شنیدند که واکنشی نشان بدهند و نه ....

در حالی که دستگاه‌های دولتی بخش‌های عریض و طویلی برای تبلیغ و دیپلماسی عمومی ایجاد کرده‌اند؛ در حالی که عده زیادی به خیال شرکت در جنگ نرم وارد فضای مجازی شده و به جای پرداختن به «شیطان اکبر» در حال کوبیدن رقیب داخلی هستند و در حالی که خیل مردم برای عوض نشدن نام «خلیج فارس» به فلان نام مجعول، در هر سایتی اعلام رای و نظر می‌کنند، آقای فوتبالیست غنایی در هتل‌های مجلل تهران از وحشت آمدن به ایران گریه می‌کند. بپذیریم که راه به خطا رفته‌ایم و دلمان برای آبروی کشورمان بسوزد


[ شنبه 91/8/27 ] [ 9:10 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخاب دوباره باراک اوباما به عنوان رئیس‌جمهور این کشور، بحث‌ها درباره احتمال توافق ایران و آمریکا برای برگزاری مذاکرات دوجانبه شدت گرفته است. سایت تحلیلی «المانیتور» در مطلبی با بررسی این موضوع، زمینه را برای چنین چیزی فراهم دانسته است.

به گزارش «تابناک»، سایت تحلیلی «المانیتور» در مطلبی درباره احتمال گفت‌وگوی ایران و آمریکا در دوره دوم ریاست‌جمهوری باراک اوباما، راهبرد اوباما را در این مذاکرات، سیاست «بیشتر در برابر بیشتر» دانسته است؛ یعنی توافق هر دو طرف برای دادن امتیازات بیشتر به طرف مقابل.

بنا بر این گزارش، در این مطلب اشاره شده که در حوزه داخلی، اوباما تنها شش هفته فرصت دارد تا مذاکراتی را درباره مسائل مالی با «جان بونر»، رئیس مجلس نمایندگان انجام دهد. هدف از این مذاکرات، جلوگیری از افزایش مالیات‌ها و کاهش هزینه‌هاست که می‌تواند ایالات متحده را به دوره رکود بازگرداند.

المانیتور ادامه می‌دهد، در عرصه سیاست خارجی، فرصت اوباما بیشتر و نزدیک پنج ماه است تا پیش از درگیر شدن ایران در انتخابات ریاست جمهوری، بحران در روابطش با این کشور را از میان ببرد. این بازه زمانی از این جهت است که در ایران نیز همچون آمریکا، انجام کارهای بزرگ در عرصه سیاست خارجی در زمان انتخابات شدنی نیست.

به نوشته این سایت، اکنون که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به پایان رسیده، دولت این کشور در جست‌و‌جوی یک کانال دوجانبه قابل اعتماد است که می‌تواند مذاکرات چندجانبه را تکمیل کرده و به دو طرف اجازه دهد، بدون حضور دیگر اعضای 1+5، به چانه‌زنی با یکدیگر بپردازند.

این گزارش در ادامه آورده است، روسیه که یکی از اعضای کلیدی 1+5 به شمار می‌رود نیز روز دوشنبه، حمایت خود را از مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا ابراز داشت.

المانیتور همچنین مدعی است که بنا بر اطلاعات رسیده به این سایت، ایالات متحده در پی گسترش پیشنهاد «بیشتر در برابر بیشتر» است: اعمال محدودیت‌های معتبر بیشتر از سوی ایران در برنامه هسته‌ای، در مقابل امتیازات بیشتر از سوی آمریکا؛ از جمله برداشته شدن شماری از تحریم‌ها.

به گفته منابع نزدیک به دولت آمریکا، این پیشنهاد نسخه به روز شده «توقف، انتقال، تعطیلی» در رابطه با غنی‌سازی 20 درصدی ایران است تا محدودیت عینی بیشتری را بر برنامه هسته‌ای ایران شامل شود.

ایالات متحده تاکنون شرکای خود در 1+5 را از برنامه دقیق خود آگاه نکرده؛ اما وقتی در 21 نوامبر، هیأت‌های سیاسی کشورهای این گروه در بروکسل با هم دیدار کنند، فرصت این کار را خواهد داشت؛ بنابراین، انتظار می‌رود اندکی پس از این دیدار نیز یک دور دیگر از مذاکرات چندجانبه با ایران برگزار شود.

در این رابطه، سید حسین موسویان، دیپلمات سابق ایرانی نیز به المانیتور گفته: «انتظار ایران این است که دور بعدی مذاکرات با 1+5، در هفته آخر نوامبر برگزار شود، زیرا تهران در ماه دسامبر میزبان نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است... یک توافق سیاسی میان ایران و 1+5 می‌تواند توافق ایران و آژانس در موضوعات فنی را آسان کند».

با این حال، سخنگوی اتحادیه اروپا گفته که هنوز معلوم نیست، تاریخ دقیق مذاکرات بعدی ایران و 1+5 چه هنگامی خواهد بود.

این سایت می‌افزاید: بر پایه اطلاعات رسیده، مقامات آمریکایی می‌خواهند موضوع مذاکرات دوجانبه با ایران، فرا‌تر از مباحث هسته‌ای صرف باشد. مسئله اصلی اینک این است که آیا ایران برای چنین کاری آماده است یا خیر. با این حال، نشانه‌ها در هفته‌های اخیر، حاکی از این بوده که ایران نیز برای این کار آمادگی دارد.

بنا بر تحلیل المانیتور، در هر دو کشور، واقعیت‌های اقتصادی درونی، می‌تواند زمینه‌ای برای پیشرفت دیپلماتیک باشد. هم‌اکنون ایالات متحده با محدودیت‌های مالی روبه‌روست و نمی‌تواند از پس جنگی دیگر در منطقه برآید؛ افزون بر این، این کشور باید با خروج نیروهای خود از افغانستان، از هزینه‌هایش بکاهد؛ البته حمایت ایران از افغانستان، هرچند به طور ضمنی، می‌تواند در این زمینه کمک بسیار مهمی به آمریکا بکند.

ایران نیز مشکلات اقتصادی خاص خود را دارد. تحریم‌های اقتصادی آمریکا، به مردم عادی در ایران آسیب رسانده و محدودیت‌هایی را برای ایران درست کرده است. مقامات ایرانی حق دارند بپرسند که آیا اوباما خواهد توانست، در صورتی که ایران به مصالحه هسته‌ای تن دهد، این تحریم‌ها را بردارد؟

المانیتور در پایان می‌نویسد: رویکرد «بیشتر در برابر بیشتر» واشنگتن، هنوز در حد یک طرح بوده و به یک موضع مذاکراتی تبدیل نشده است؛ اما در شرایطی که مذاکرات اوباما با «بونر» در جریان است و به سبب توافق نکردن در جزییات، رسیدن به توافق بسیار دشوار است، این گزینه وجود دارد که آمریکا با انجام معامله‌ای بزرگ با ایران، از بحران‌ها و درگیری‌های بیشتر جلوگیری کند.


[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 12:28 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

یکی از مراجع تقلید در نامه‌ای به فرزندش در خارج از کشور تصریح کرد: چرا نباید تو و امثال تو در رشته هاى مختلف علمى در دنیا سرشناس و مشار بالبنان باشید; با اینکه در استعداد و هوش سرشار اگر از دیگران قوى تر نباشید، ضعیفتر نیستید.
به گزارش رسا، حضرت آیت‌الله لطف‌ الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در نامه‌ای به یکی از فرزندانش که در خارج از کشور تحصیل می‌کرد اظهار داشت:چرا نباید تو و امثال تو در رشته هاى مختلف علمى در دنیا سرشناس و مشار بالبنان باشید; با اینکه در استعداد و هوش سرشار اگر از دیگران قوى تر نباشید، ضعیفتر نیستید. 
متن کامل این نامه که در کتاب پاسخ به پرسش‌های جوانان در سال 81 به چاپ رسیده است بدین شرح است: 
بسم الله الرحمن الرحیم 
«وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرى اللهُ عَمَلَکُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ».بعد الحمد و الصلاة؛ 
فرزند بسیار عزیزم و نور چشمانم، مرتضى جان! اکنون که به حول و قوّه الهى، عازم سفر خارج، براى ادامه تحصیلات مى باشى، امیدوارم از انواع توفیقات بهره مند شوى و وجهه همّتت را هم از جهت صورت و هم از جهت معنا بلند و عالى و متعالى قرار دهى. 
از جهت صورت، نیل به عالى ترین مقامات علمى را هدف بدانى و از جهت معنا این سفر را یک سفر الهى و براى خدا قرار دهى که هر چه درس بخوانى و هر چه تلاش کنى و هر چه بیشتر تحقیق نمایى، همه را به حساب خدا و حسنات نامه اعمال تو محسوب سازند. 
سفر به این نیّت که با کسب معلومات در طریق خودکفایى امت اسلام و جامعه مسلمین و بى نیازى آنها از کفر و خدمت به مسلمانان گام برمى دارى، بسیار مقدس و عبادت است. 
سرّ انحطاط ظاهرى کنونى مسلمین، عقب ماندن آنها در علوم مادّى و ظاهرى از بیگانگان است; چنانکه علت تفوّق کفار بر مسلمانان نیز، پیشرفته بودن آنها در این علوم است. 
اگر جوانانى که به خارج مى روند، به این فکر باشند که باید این قلاع مادى و تکنیک را فتح کنند و هر کدام براى عالم اسلام افتخار، مایه سربلندى و بى نیازى از دیگران شوند، یقیناً این وابستگى و احتیاج کنونى برطرف مى شود و مسلمانان به استقلال علمى نایل مى گردند. 
چرا نباید تو و امثال تو در رشته هاى مختلف علمى در دنیا سرشناس و مشاربالبنان باشید; با اینکه در استعداد و هوش سرشار اگر از دیگران قوى تر نباشید، ضعیفتر نیستید. غرض اینست که همواره یادت باشد براى چه و به منظور تقدس و کسب چه رتبه والایى سفر کرده اى! خدا ناظر بر تو است! از او کمک بخواه و به او توکل و اعتماد کن! 
مبادا مظاهر مادى آنجا، فکر تو را مشغول سازد و از راهت بیرون براند که خداى نخواسته صبح کنى در حالى که از آنچه مى خواستى دستت پر شود، خالى باشد و با دست خالى برگردى! 
آنجا اگر وسایل تحصیل فراهم است، وسایل بازداشتن انسان از مسیر راه کمال و سعادت نیز بسیار است و مرد مى خواهد که در دام این ملهیّات نیفتد و نیکبختى خود را به آن نفروشد. 
در تعهد دینى خود و ولایت اهل بیت، علیهم السّلام، ثابت قدم باش و هر کس را در این راه، آزموده و پخته شناختى، با او باب مصاحبت و دوستى باز کن! در مجالس اسلامى که در مجمع اسلامى یا جاهاى دیگر تشکیل مى شود، خالصانه و بى ریا براى کسب فیض و زنده نگهداشتن تعهدات مذهبى شرکت نما و آن مجالس را بزرگ مى شمار و قدر بدان! 
خلاصه، چنان فرض کن که همه در انتظار تو هستند; کلّ جامعه مسلمانان منتظر نتیجه تلاش تو و امثال تو هستند; دوستان و آشنایان همه منتظرند; خویشاوندان تو، پدر و مادرت، همه منتظر و چشم براهند; بیماران همه منتظرند. همه این امور را فراموش ننما و از هر زحمت و کوشش، در راه موفقیت علمى استقبال کن و اگر ناملایماتى در خلال کار پیش آمد، اعتنا نکن که (رنج راحت بدان چه شد مطلب بزرگ). 
شکیبا و ثابت قدم و استوار دنبال کار خودت باش که باید انشاءالله تعالى، شاهد توفیق را در آغوش بگیرى. 
سختیهاى کار و هر فشارى را در این طریق مى بینى، به حساب خدا محسوب دار و از ضعف و سستى و ناامیدى پرهیز کن! 
تا مى توانى نام خدا بر زبان آر و از ذکر خفى و یاد قلبى نیز غافل مباش و صلوات بر محمّد و آل محمّد، علیهم السلام، بخصوص حضرت بقیة الله، ارواحنا فداه، را فراموش نکن و تحصیلاتت را براى بهتر و بیشتر خدمت کردن به آن حضرت و شیعیان آن بزرگوار پرمایه و پرمحتوا ساز. 
چون با حال کسالت مجال بیش از این نیست، امید است «تو خود حدیث مفصّل از این مجمل بخوانى». تو را به خدا سپردم و از خدا برایت سعادت دارین و توفیق مسألت مى نمایم. 
اگر بعض از کسان و خویشان، زر و زیورى براى سر راهى به شما تقدیم کرده اند، من هم این چند کلمه را به عنوان سرراهى، به شما مى سپارم، یقیناً قبول مى نمایى. 
و لا حول ولا قوة الا بالله و السلام علیک و رحمة الله و برکاته 
فدایت لطف الله صافى 
شایان ذکر است، دکتر مرتضى صافى، فرزند حضرت آیت الله صافى، به عنوان نفر ممتاز دکتراى قلب در ایران، جهت تکمیل تحصیلات به کشور انگلستان اعزام شده بود . وى دو سال بعد، پس از کسب فوق تخصّص قلب و عروق، به کشور بازگشت و هم اکنون، عضو هیأت علمى و استادیار دانشگاه شهید بهشتى تهران بوده و در بیمارستان شهید مدرّس تهران، مشغول فعالیت است.

[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 12:27 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

جنگنده‌های سوخوی 25 نیروی هوایی سپاه با رهگیری یک هواپیمای بی‌سرنشین آمریکا و شلیک به آن، باز هم رو دستی مهم و ناگهانی به اقتدار نظامی امریکا زدند و دوباره نگاه‌ها به سمت تقابل پهپادهای متجاوز غربی و هوشمندی پدافندی ایران رفت.

اما این مدل پهپاد آمریکایی چگونه متولد و چطور توسط ایران رهگیری شده بود؟

به گزارش مشرق، در زمان جنگ ویتنام نیروی هوایی آمریکا پروازهای شناسایی فراوانی را بر فراز ویتنام شمالی به منظور عکس برداری و اطلاع پیدا کردن از وضعیت ارتش این کشور انجام داد. در طی این پروازها آمریکا شمار بسیار زیادی از جنگنده ها و خدمه خود را از دست داد. تلفات گسترده آمریکا در ویتنام در بحث خدمه هواپیماهای شناسایی، طراحان نظامی این کشور را مجبور کرد تا به سمت راهی بروند که حداقل از تلفات انسانی در این بخش بکاهند.

ظهور پرنده‌های بی‌سرنشین با قابلیت عکسبرداری از مواضع دشمن پاسخی به این نیاز بود. پهپادهای اولیه عمدتا تنها قابلیت تهیه عکس از مناطق مختلف را داشتند. این عکس ها بایستی بعد از برگشت این پرنده ها از ماموریت از بدنه آنها خارج و پس از ظهور مورد استفاده قرار می گرفت. اما با ظهور فناوری‌هایی همچون دوربین پیشرفته دیجیتال و همچنین بحث ارتباط ماهواره ای و انتقال زنده تصاویر به مرکز، این مشکل نیز حل شد.

در سال 1994 یکی از معروفترین پهپادهای شناسایی جهان یعنی «پرودیتور» اولین پرواز خود را انجام داد. این پهپاد امروزه بیشتر به دلیل قتل عام هزاران زن و کودک به وسیله موشک‌های هدایت شونده خود به شهرتی جهانی رسیده است اما باید گفت که این پهپاد در اصل یک مدل شناسایی بوده است.

نمونه رزمی پرودیتور


این پهپاد با طول 8 متر و دهانه بال 20 متر از یک موتور ملخی 4 سیلندر با توان 115 اسب بخار بهره می برد. این پهپاد می تواند با سرعتی در حدود 165 کیلومتر بر ساعت پرواز کرده و به مدت 13 ساعت بر روی یک هدف به پرواز ادامه دهد. برد پردیتور در حدود 1100 کیلومتر است و می تواند تا ارتفاع حدودا 7 کیلومتری از سطح زمین اوج بگیرد. این پرنده توسط خدمه زمینی از فواصلی دور کنترل می شود.

با توجه به صحبتهای فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران که پهپاد متجاوز به آسمان ایران را مدل «MQ-1» معرفی کرده می توان نگاهی به ویژگی‌های این پرنده بدون سرنشین داشت. تفاوت این مدل با مدلهای قبلی خانواده پردیتور این است که این پرنده می تواند علاوه بر تجهیزات مربوط به شناسایی، تسلیحاتی را نیز حمل کند. البته با توجه به گزارش‌های موجود مشخص شده است که پهپاد آمریکایی متجاوز به حریم ایران غیر مسلح بوده و تنها به قصد عملیات جاسوسی به آسمان ایران نفوذ کرده است.

تجهیزات فوق مدرن جاسوسی روی پهپاد کشف شده

پردیتور از سالهای پایانی دهه 90 میلادی پروازی های شناسایی خود را بر روی مناطقی مثل یوگسلاوی سابق آغاز کرد اما عمده عملیات های آن به سه کشور عراق، افغانستان و پاکستان در سالهای اخیر برمی گردد. این پهپاد اولین بار درسال 2001 میلادی به موشکهای ضد تانک هلفایر مجهز شده و تبدیل به اولین پهپاد مسلح جهان شد.

اما مهم ترین بخش پهپاد پردیتور، سامانه شناسایی و جاسوسی آن است. این پهپاد به دوربین های الکترواپتیک، فروسرخ و رادار روزنه برای شناسایی عوارض سطحی مجهز شده است. این دوربین ها به منظور تصویر برداری در شب و روز و کلیه شرایط مختلف آب و هوایی طراحی شدند. نکته مهم در مورد این دوربین ها این است که می توانند از فاصله ای در حدود 12 کیلومتر بر روی هدفی به اندازه یک اتومبیل کوچک زوم کرده و آن را زیر نظر بگیرند.

دوربین های سری «DLTV» نصب شده بر روی پردیتور از لنزهایی با فاصله کانونی 955 میلی متر بهره می برند و دو دوربین فروسرخ این پهپاد نیز با داشتن 6 زاویه دید گوناکون از لنزهایی با فاصله کانونی بین 19 تا 560 میلی متر بهره می برند. این دوربین‌ها با توان زوم بالا هستند که به پرودیتور توان زوم تا حدود 12 کیلومتر را می‌دهند.

نمونه شبیه به پهپاد کشف شده در نزدیک جزیره خارک


این پهپاد می تواند به ارسال تصاویر زنده برای هر نقطه ای از جهان اقدام کند. برای نمونه می توان تصور کرد که همزمانی که این پهپاد آمریکایی به حریم هوایی ایران نفوذ کرده بوده است در حال پخش مستقیمی از جزیره خارک ایران برای مقامات آمریکایی بوده است. این قابلیت از آن جهت مهم است که حتی در صورت ساقط شدن پهپاد اطلاعات و تصاویر ضبط شده توسط پهپاد تا لحظه نابودی به مرکز مورد نظر ارسال شده و قابل استفاده است.

رادار روزنه به کار رفته بر روی پردیتور مدل «TESAR» ساخت شرکت نورثروپ گرومن است که توانایی تهیه تصاویری با کیفیت 0.305 متر را از سطح زمین را دارد. بنا بر ادعای شرکت سازنده در صورتی که این رادار اقدام به تهیه تصویر از یک منطقه بیابانی را بکند و روز بعد نیز همان حرکت را در همان نقطه تکرار کند و شخصی از آن منطقه با یک خودرو عبور کرده باشد امکان شناسایی رد وی بر روی زمین به وسیله مقایسه دو تصویر گرفته شده وجود دارد.

به نظر می رسد بر همین اساس است که سردار حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه امروز اعلام کرد که استنباط ما این است که این پرنده علاوه بر اهداف نظامی جمع آوری اطلاعات از جزیره خارک و اطلاعات اقتصادی و مسائل نفتی و تردد نفتکش ها را رصد می کرد.

بر اساس نوع ماموریت می توان «پردیتور» را به تجهیزات دیگری همچون نشانه گذار لیزری برای انجام حملات بعدی با مهمات هدایت شونده، سامانه های جنگ الکترونیک و ضد جنگ الکترونیک و همچنین مسافت یاب های لیزری مجهز کرد.

سامانه مدرن کنترل پهپاد جاسوسی آمریکا


نکته مهم دیگر توانایی پردیتور برای باقی ماندن بر روی یک محدوده است. این پهپاد می تواند به مدت 24 ساعت و با سرعتی در حدود 100 کیلومتر بر ساعت بر فزار منطقه مورد نظر خود به پرواز پرداخته و به انجام ماموریت بپردازد. این پایایی بالا نیز از جمله مولفه‌های مهم در عملیات های شناسایی و جاسوسی می باشد.

نحوه شناسایی پریدیتور؛ یک اتفاق خوب و مهم

اما در این جا باید به دونکته مهم دیگر نیز اشاره کرد. بحث اول هماهنگی عالی بین واحدهای رادار زمینی و جنگنده های سوخوی 25 سپاه است. به طور کلی جنگنده های سوخوی25  بر خلاف هواپیمایی مثل اف 14 ، فاقد توانایی رهگیری و رزم هوایی هستند و برای پشتیبانی زمینی طراحی شدند و البته امکان این که خلبان ایرانی به صورت اتقاقی و به صورت تماس چشمی این پهپاد آمریکایی را شناسایی کرده باشد نیز تقریبا غیر ممکن است.

مهمترین احتمال موجود در این جا شناسایی این پرنده متجاوز توسط واحدهای راداری وسپس هدایت دقیق جنگنده ایرانی به سمت آن بوده است و احتمال ضعیف تر، تجهیز جنگنده های سپاه به رادارهای مدرن و جدید.

نکته قابل توجه دوم بحث محلی است که حادثه اخیر در آن رخ داده است؛ جزیره خارک به عنوان یکی از مهم ترین پایانه های نفتی ایران به نوعی یکی از اصلی ترین شریان های اقتصادی کشور به شمار می رود که روزانه تعداد زیادی از نفتکشهای ایرانی و خارجی در آن پهلو می گیرند.

بنا به شواهد موجود به نظر می رسد که این پرنده متجاوز آمریکایی به منظور کسب اطلاعات از وضعیت حمل نقل دریایی در این منطقه و البته آمادگی دفاع هوایی ایران به این منطقه سرک کشیده بوده که خوشبختانه با پاسخ سریع مدافعان آسمان ایران رو به رو شده است. حال باید منتظر ماند و دید، باز هم جاسوس‌های نفتی آمریکا برای اطلاع از نحوه شکست خوردن تحریم ها، جرات حضور پهپادی در این منطقه مهم را دارند یا ترجیح می دهند از طریق بازوهای رسانه ای خود کسب اطلاع کنند.

البته ای کاش این خبر ابتدا توسط ایران اعلام می‌شد تا رسانه‌های غربی فرصت و جرات ابراز نظر در این باره را نکنند...


[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 12:27 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


جنگل سنگی یا جنگ سنگواره، عجیب‌ترین جنگل جهان است که اسرار 225 میلیون سال قبل را با خود همراه دارد و یکی از مناطق مهم جهان به شمار می‌آید.

به گزارش فارس، تصور کنید، در مکانی قدم می‌زنید که طبیعت آن را از زمان دایناسورها حفظ کرده و با درختانی احاطه شده که میلیون‌ها سال از آن می‌گذرد.

چنین جنگلی را در کره زمین می‌توان در ایالت «آریزونا» در آمریکا یافت. این جنگل به «جنگل سنگی» معروف است و از این جهت که حاوی آثار و نشانه‌هایی از میلیون‌ها سال پیش است، از جمله مهمترین مناطق جهان به شمار می‌آید.

تصاویری که در این سنگ‌ها مشاهده می‌کیند، در واقع 225 میلیون سال پیش درختان سبزی بودند که دایناسورها و جانورانی که ناشناخته‌ای که در آن زمان زندگی می‌کردند.

اما این درختان چگونه به سنگ تبدیل شدند و چگونه پس از این همه مدت بقای خود را حفظ کردند.

این درختان بنا به گفته دانشمندان به دلیل وقوع آتشفشان‌ها ریشه‌کن شده و زیر خاک و بقایای آتشفشانی میلیون‌ها سال مدفون شدند تا به مرور زمان تبدیل به سنگواره شوند. به لطف این سنگواره‌هاست که دانشمندان توانسته‌اند با موجودات و جانوران و گیاهان میلیون‌ها سال آشنا شوند و هم اکنون کار برای کشف موجودات و گیاهان گذشته همچنان ادامه دارد.

















بازگشت به ابتدای صفحه


[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 12:26 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]



خبرگزاری فارس


[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 12:25 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 12:24 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 160
بازدید دیروز: 304
کل بازدیدها: 1665137