علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

برای دومین بار در 24 ساعت گذشته، برخی رسانه‌های جهانی از دیدار مقامات ایران و رژیم اسرائیل در یک کنفرانس سری خبر داده‌اند. این در حالی است که به ادعای این رسانه‌ها، این بار کار فرا‌تر از حضور مشترک در یک کنفرانس بوده و مقامات دو طرف ‌رسما با یکدیگر گفت‌و‌گو کرده‌اند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «فایننشال تایمز» مدعی شده، هفته گذشته و در جریان ‌کنفرانسی در ‌فرانسه، یک نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل با یک فرمانده سپاه پاسداران از ایران، دیدار و درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو کرده است.

به نوشته این روزنامه، مقام اسرائیلی ‌«دارون آویتال» بوده که زمانی نیز فرماندهی واحد ویژه کماندویی «سایِرِت ماتکال» را بر عهده داشته است. فایننشال تایمز درباره هویت فرمانده ایرانی سخنی نگفته است.

بنا بر این گزارش، دیدار این دو تن در حاشیه کنفرانسی بوده که مقاماتی از ایران، رژیم اسرائیل، چین و آمریکا در آن شرکت داشته‌اند.

این روزنامه می‌افزاید، «ژان کریستف فون فتن»، تاجر فرانسوی که در قلعه خود میزبان این کنفرانس بوده، اظهار داشته: «من واقعاً از گرم شدن تدریجی دارون و ژنرال ایرانی شگفت زده شدم». این تاجر فرانسوی که ارتباط نزدیکی نیز با دولت چین دارد، از گفتن نام ژنرال ایرانی و این که آیا وی بازنشسته شده و یا هنوز در خدمت است، خودداری کرد.

با این حال، وی اظهار داشته، حضور آویتال و دیدار وی با ژنرال ایرانی، با آگاهی و حمایت وزارت جنگ رژیم اسرائیل صورت گرفته است. این وزارتخانه به پرسش روزنامه «تایمز اسرائیل» درباره درستی این موضوع پاسخی نداده است.

خود آویتال به فایننشال تایمز گفته، این کنفرانس، ‌«گردهمایی خصوصی دانشگاهی» بوده و مباحث بر نقش چین در خاورمیانه و این که آیا ایران آماده تغییری راهبردی هست یا خیر، متمرکز بوده است.

گفته می‌شود، نخست وزیر سابق استرالیا و وزرای اسبق خارجه و دفاع فرانسه نیز در این کنفرانس شرکت داشته‌اند.

گفتنی است، این گزارش در حالی منتشر می‌شود که شب گذشته نیز خبری مبنی بر حضور همزمان نمایندگان ایران و رژیم اسرائیل در یک کنفرانس بین‌المللی در سوئیس منتشر شده که دستور کار آن، موضوع خلع سلاح هسته‌ای خاورمیانه بود.


[ چهارشنبه 92/8/15 ] [ 2:32 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: با توجه به تحقیقات میدانی صورت گرفته از تعداد ازدواج های موقت کشور، نسبت ازدواج موقت به ازدواج رسمی در کشور 2 به 10 است.

به گزارش ایرنا «علی مظفری» در یک نشست خبری، افزود: از آنجا که ازدواج موقت در کشور به ثبت نمی رسد، یافتن آمار دقیق از این نوع ازدواج بسیار سخت است اما با تحقیقات میدانی صورت گرفته به ازای هر 10 ازدواج دائم، دو ازدواج موقت در کشور انجام شده است.
وی درباره ضرورت ثبت ازدواج موقت در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق، ادامه داد: متأسفانه بسیاری از افراد نسبت به ثبت ازدواج موقت تمایل ندارند به همین دلیل شیوه ای را انتخاب می کنند تا کسی متوجه ازدواج موقت آنها نشود.
مظفری اضافه کرد: در این راستا عاقدینی هستند که خارج از دفترخانه اقدام به ثبت غیر قانونی ازدواج موقت می کنند و برای این کار نیز گواهی صادر می کنند؛ اما فاقد ارزش قانونی بودن این گواهی ها موجب شده که خانم ها در صورت شکایت براساس این مدارک، دست شان به جایی نرسد.
وی با بیان اینکه دفاتر ازدواج از طلاق جدا هستند، گفت: یکی از شروط تأسیس دفتر ثبت طلاق این است که فرد مجوز دفتر ازدواج نیز داشته باشد، بنابراین در تهران تنها 150 دفترخانه ثبت طلاق وجود دارد.
مظفری تخلف عمده سردفتران ازدواج و طلاق را اداره دفتر به وسیله فرد دیگر عنوان و بیان کرد: این امر موجب می شود تا کارهای غیرقانونی و ثبت غیرقانونی ازدواج و طلاق در این گونه دفاتر رواج پیدا کند.
وی از تفاوت قائل شدن قانون میان دفاتر ثبت اسناد رسمی و ازدواج و طلاق خبر داد و گفت: دفترداران دفاتر اسناد رسمی بیمه، بازنشستگی و از کارافتادگی دارند که دفترداران ازدواج و طلاق از هیچکدام از این حقوق برخوردار نیستند.
مظفری افزود: حتی دفترداران اسناد رسمی می توانند امتیاز دفتر خود را به فروش برسانند اما دفاتر ازدواج و طلاق این گونه نیست.
وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا با تصویب قانونی این سردفترخانه ها را نیز زیرمجموعه اسناد رسمی قرار دهد و یا امتیازاتی نیز برای این سردفتران قائل شود.
نایب رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق تاکید کرد: با توجه به درآمد پایین دفترخانه ها و تعرفه کم ثبت ازدواج و طلاق، دفترخانه هایی با سوءاستفاده و بهره گیری از دلال 200 مورد طلاق در ماه ثبت می کنند تا درآمدشان بالا برود، در حالی که تعداد ازدواج های ثبت شده توسط آنها در ماه حتی به 2 عدد هم نمی رسد.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور ما هیچ نهادی برای خانواده تشکیل نشده است و آنهایی که داعیه خانواده را دارند تا به حال به این موضوع به صورت کارشناسی نپرداخته اند.
وی با اشاره به نقش آموزش در کشور ما درموضوع امر ازدواج، گفت: تا به حال کسی به جوانان ما درباره ازدواج آموزش های لازم را نداده، به طور مثال هنوز یک الگو برای جهیزیه مطلوب تهیه نشده تا جوانان ما عرف جهیزیه را بدانند.
مظفری خاطرنشان کرد: همانگونه که برای مهریه عرفی معین شده، برای نامزدی، مهریه و خرید وسایل نوزاد (سیسمونی) هم می توان عرفی ایجاد و سقفی تعیین کرد.
مظفری عمده دلایل طلاق را در جامعه مسائل اعتقادی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: جوانان ما باید قبل از ازدواج تحت نظارت خانواده و مطابق شرع با هم ارتباط بیشتری داشته باشند تا همدیگر را خوب بشناسند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها، گفت: متأسفانه ما تا لحظه ازدواج دختر و پسر را جدا از هم نگه می داریم و این سبب شده که جوانان ما نحوه رفتار با جنس مخالف خود را بلد نباشند.
نائب رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق با انتقاد از نبود معاونت خانواده در وزارتخانه های کشور، گفت: به عقیده من یکی از عاملان افزایش طلاق روانشناسان هستند چون با مراجعه زوجین برای مشاوره خطاب به آنها می گویند که شما به درد هم نمی خورید پس باید طلاق بگیرید.
وی کتاب ?احکام روابط زن و مرد? از رهبری را کتاب به روز و خوبی در خصوص خانواده عنوان و مطالعه آن را به جوانان و زوج ها توصیه کرد.

[ سه شنبه 92/8/14 ] [ 11:10 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
احمد سالک کاشانی،‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌ وگو با خبرگزاری خانه ملت درباره طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده، گفت: مقام معظم رهبری درباره روند پیری در ساختار جمعیت هشدار داده بودند و این موضوع به تدوین طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده در شورای عالی انقلاب فرهنگی منجر شد که پس از تدوین این طرح به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارجاع داده شد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خطر پیری و سالمندی یکی از معضلات جدی هر کشوری می‌تواند باشد، زیرا وقتی کشوری نیروی جوان و مولد نداشته باشد اقتصاد آن به خطر افتاده و این موضوع یک تهدید جدی خواهد بود.
وی افزود: طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده پس از بررسی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به کمیسیون فرهنگی فرستاده شد و در نهایت کمیسیون فرهنگی کمیسیون اصلی این طرح شناسایی شد که تاکنون تا ماده 42 این طرح مورد بررسی قرار گرفته است.
سن ایده‌آل ازدواج در طرح جامع جمعیت برای دختران20 و پسران 22 سال است سالک گفت: در این طرح مشوق‌های زیادی برای کارمندان، دانشجویان و در کل تمام پسران و دختران دیده شده به طوریکه تلاش شده سن ایده آل برای ازدواج دختران به زیر 20 سال و برای پسران به زیر 22 سال برسد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، درباره مشوق‌های فرزند‌آوری به خانه ملت گفت: برای این موضوع مشوق‌های زیادی دیده شده و این تشویقات برای فرزندان دوم به بعد بیشتر هم می‌شود، در این رابطه وام‌های متعددی در نظر گرفته شده تا باروری در خانواده هدایت و توانمندی برای این موضوع بیشتر شود.
وی ادامه داد: تمرکز بیانات رهبری برای رفع مشکل جمعیت، فرهنگسازی در این زمینه است و بر این اساس کمیسیون فرهنگی بیشتر وقت خود را صرف موضوع فرهنگسازی کرده که در نهایت 10 محور برای فرهنگسازی تدوین شد. رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، افزود: پیام اخیر مقام معظم رهبری درباره موضوع جمعیت در جلسه آخر کمیسیون فرهنگی بازخوانی و پیام‌های لازم از آن اقتباس و مورد استفاده قرار گرفت، در نهایت تلاش کلی ما با کمک رسانه‌های گروهی و رهنمایی‌های مراجع تقلید در حال پایان است.
سالک درباره تأثیر این طرح بر سربازی متأهلان به خانه ملت گفت: برای تشویق سربازان به ازدواج هم مسکن و هم وام در نظر گرفته‌ شده ‌است. بار مالی طرح جامع جمعیت با افزیش بودجه فرهنگی تأمین می‌شود این نماینده مردم در مجلس نهم، یاد‌آور شد: طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده بار مالی زیادی به همراه خواهد داشت که در این راستا با محمدباقر نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، گفت‌وگو داشتیم و قرار شد بودجه فرهنگی در لایحه بودجه سال آینده بیشتر درنظر گرفته شود تا از این افزایش بودجه برای اجرای طرح جامع جمعیت استفاده شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: با شناخت واقبالی که از نمایندگان در قبال این طرح دیده می‌شود به طور حتم با طرح در صحن علنی مجلس حداکثر آرا را به خود اختصاص خواهد داد. طاهری: مصادیق ممانعت از ترویج فرهنگ ازدواج حذف خواهد شد سید علی طاهری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس به خانه ملت گفت: جزئیات طرح جامع جمعیت هنوز به تصویب نرسیده و جزئیات آن برای اجرا نیاز به موافقت سایر نمایندگان در صحن علنی مجلس خواهد دارد.
نماینده مردم گرگان و آق‌قلا یاد‌آور شد: تفاوت‌های زیادی برای سربازان مجرد و متأهل ایجاد شده یک نمونه آن فراهم کردن حداقل امکانات مانند امکان زندگی مشترک سربازان در دوران سربازی با همسرشان است. وی افزود: وقتی با سرباز متأهل مانند سرباز مجرد برخورد شود دیگر علاقه‌ای به ازدواج نخواهد داشت و این خود مصداق بارز ممانعت از ترویج فرهنگ ازدواج است. این نماینده مردم در مجلس نهم درباره ازدواج‌های دانشجویی گفت: برای دنشجویان متأهل نیز امکانات زیادی در نظر گرفته شده که نمونه این امکانات اعطای وام‌های تحصیلی و وام‌های ازدواج دانشجویی برای متأهلان است.

[ سه شنبه 92/8/14 ] [ 11:9 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

موضوع دارایی‌های ایران در چین همچنان در رسانه‌ها مطرح است، اما متأسفانه اطلاعات پیرامون این موضوع برای شفافیت بیشتر منتشر نمی‌شود. تابناک با حسین راغفر از اقتصاددانان و منتقدان دولت گذشته به گفت‌و‌گو نشسته است که بخش اول آن را در این جا می‌خوانید.

حسین راغفر، اقتصاددان ایرانی و استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا، دانش‌آموخته دانشگاه «اسکس» است. راغفر در گذشته، مدتی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران و نیز جوان‌ترین رئیس فدراسیون فوتبال ایران بوده است.

* به عنوان پرسش نخست، آقای دکتر همین طور که می‌دانید مقداری از دارایی‌های ایران در چین وجود دارد و فعلا ایران نمی‌تواند این پول‌ها را از چین به داخل وارد آورد. موضوع از چه قرار است؟

ــ بر پایه اخبار‌، قرار است چین مبالغی که در این کشور وجود دارد، به صورت خط اعتباری به ایران بازپرداخت ‌و بعد هم شرکت‌های چینی در ایران سرمایه‌گذاری کنند. موضوع اصلی این است که‌ از چند سال گذشته، پروژه‌های ما را چینی‌ها اجرا می‌کنند. مثلا در پروژه پل صدر در تهران که قرار‌گاه خاتم مجری آن است، بسیاری از کارگران چینی کار می‌کنند. این در حالی است که اصلی‌ترین مسأله کشور ما بیکاری است.

ما برای کارگرهای چینی کار و ‌برای تولید کننده‌های روس، هندی و ترکیه‌ای کارخانه درست کردیم‌. سیاست‌های دولت نهم و دهم کمترین عنایتش به مسائل ملی بود. البته شاید بتوان هزاران مورد از این نمونه‌ها را آورد. پروژه‌هایی از این دست هزینه‌های هنگفتی بر کشور تحمیل کرده است؛ از جمله، هزینه‌های اقتصادی، فرهنگی، روحی و روانی‌. یک مسأله قابل تأمل و جدی است که نمی‌شود همه اتفاقات در چند سال اخیر،‌ همیشه خراب باشد.

* آیا شما اطلاعاتی از جزئیات اموال ایران در کشورهای گوناگون از جمله چین دارید؟

ــ تقریبا اموال ایران در چین نزدیک سی ‌میلیارد دلار است که در حدود 22 میلیارد یورو می‌شود. البته این موضوعات به همین جا ختم نمی‌شود. مثلا قراردادی میان دو کشور ایران و چین وجود دارد که رابطه تجاری ما را با آن‌ها رقم می‌زند که خیلی تأسف‌بار است. این موضوع چون توسط محافل رسمی مطرح نشده است، نمی‌توانم اعلام کنم.

* شما علت این مشکلات را چه می‌دانید؟

ــ این مشکلات به علت وادادگی‌ها به بلوک شرق از جمله روس‌ها و چینی‌هاست. من فکر می‌کنم که ماهیت این کشور‌ها با امریکا فرق ندارد. آن چه ماهیت استعماری و استثماری دولت امریکا را تشکیل می‌دهد، منافع اقتصادی این کشور‌هاست و ما رفتارهای خیلی مشابه را از سوی هندی‌ها، چینی‌ها و روس‌ها در پروژه‌های متعددی دیدیم.

مثلا در مورد روس‌ها می‌توان پروژه بوشهر را نام برد. روس‌ها بیش از بیست سال است که چندین برابر از هزینه این پروژه از ما پول گرفته‌اند و هنوز هم این پروژه را کامل اجرا نکرده‌اند. در مورد هندی‌ها همین امر صادق است. با این همه امتیازهای گوناگونی که به این کشور داده شده، ‌باز هم منابع زیادی از کشور ما را بلوکه کرد‌ه‌اند و به ما می‌گویند ‌با روپیه از ما خرید کنید. از این استثماری‌تر می‌شود؟

 امریکا که خوی تجاوز کاری دارد، مگر غیر از این کار می‌کرده است. مگر فقط امریکا نشانه? استکبار است، این ماهیت قدرت در دنیاست و همه این کشور‌ها، فرصت‌هایی را که می‌تواند شکل بگیرد، ‌به نفع منافع ملی خودشان به کار می‌‌گیرند.

* آقای راغفر آیا راهی جز آنچه در این چند سال رفتیم، داشتیم؟

ــ ما بیشترین درآمدهای نفتی را در دو دولت نهم و دهم داشتیم. اگر یک عقلانیت در نظام تصمیم گیری دولت می‌بود، می‌توانستیم در زمانی که رکود بزرگ جهانی و سقوط قیمت سهام شرکت‌های بزرگ در فاصله زمانی 2008 تا 2010 وجود داشت، بیشترین استفاده را کنیم. ما نباید منابع را اتلاف می‌کردیم. باید از این منابع در فرصت‌های تولیدی در سایر کشورهای دنیا استفاده می‌کردیم. در آن دوران به علت کاهش شدید قیمت سهام در دنیا می‌توانستیم سهام شرکت‌های بزرگ را خریداری کنیم و امروز این سهام سرمایه کشور بود.

اگر این اتفاقات افتاده بود، شاهد نبودیم که در منابع نفتی و گازی مشترک در کشورهای همجوار سرمایه‌گذاری شود و امروز آن‌ها چندین برابر از منابع مشترک استحصال کنند. شرکت‌های امریکایی و اروپایی هستند که از شرایط نابسامانی که دولت گذشته پدید ‌‌آورد به زیان منافع ملی ما استفاده می‌کنند. من در عجبم که چرا کسی در این رابطه صحبت نمی‌کند. علت این مسأله برای من قابل درک نیست. شاید جهت‌گیری‌های سیاسی، علت چشم فروبستن بر این خطا‌های بزرگی است که در دولت قبل شکل گرفت.

* ‌با توجه به شرایط تحریمی، ایران نمی‌تواند مبادله پولی داشته باشد. به نظر شما‌ چگونه می‌شود، پول ملت ایران را به کشور برگرداند؟

ــ نکته مهم این است که ما همیشه به علت شکل‌گیری این وضع نابسامان نمی‌پردازیم و به اینکه چه راه کارهایی هست، می‌پردازیم. آن موقع که این اتفاقات می‌افتاد، خیلی‌ها گفتند که این منابع کشور را به سادگی تلف نکنید. این همه کالای بنجل چینی وارد نکنید. اینقدر وابستگی ایجاد نکنید. ولی متأسفانه گوش شنوایی نیست. امروز می‌پرسند باید برای این بحران پدید آمده‌ چه کار کرد‌؟

به نظر من دولت قبل باید پاسخگوی مشکلاتی باشد که برای کشور به وجود آورده‌اند. کشورهای مرتبط با ما با آگاهی از مشکلات کشورمان این مسائل را ایجاد می‌کنند. آن‌ها می‌دانند که ما با محدودیت جدی منابع مالی روبه‌رو هستیم. در چنین شرایطی، تنها چیزی که می‌تواند اولاً باعث رفع تحریم‌ها و دوما می‌تواند منابع ما را آزاد کند یک کلمه است؛ بازگشت اعتماد عمومی و ملی به دولت. این امر امکان پذیر نیست مگر اینکه ما فرصت‌ها ی لازم را برای حضور بخش خصوصی و بازسازی اعتماد مردم فراهم کنیم. متأسفانه همین الان ما نشانه‌هایی که می‌بینیم بسیار متناقض است.

* چه اقداماتی برای بازگشت اعتماد وجود دارد؟

ــ باید دید چه الزامات و نیازهایی برای بازگرداندن اعتماد وجود دارد. بیشتر این جوان‌هایی که فارغ التحصیل می‌شوند یا آرزو دارند که از کشور خارج شوند یا از کشور خارج شده‌اند. این امور را باید بازسازی کرد. جوان‌ها باید به آینده کشور امیدوار باشند و خودشان را سهیم بدانند. این موضوع باعث می‌شود که مردم یکپارچه پشت دولت بایستند. ما این تجربه را قبلا در زمان جنگ داشتیم. در آن دوران وضع کشور بسیار بد‌تر بود. ما با شرایط تحریم جنگ، کمبود درآمد‌ها روبه‌رو بودیم. ما در آن دوران، شش میلیارد پول درآمد داشتیم. در آن زمان دولت سه میلیارد برای اداره جنگ و کشور مصرف و سه میلیارد بقیه را هزینه? یارانه? کالاهای اساسی مردم می‌کرد. مادامی که مردم پشت دولت هستند، فشارهای غربی نمی‌تواند کاری کند.

در چنین فضایی است که می‌تواند ادعا شود، اعتماد بخش خصوصی بازمی‌گردد. دولت قبلی اعتماد بخش خصوصی را از بین برده است. نظام بانکی و مالی ما تبدیل به یک غده سرطانی برا‌ی سیستم تولید شده است. سود 60 و 70 درصدی که آن‌ها به دست می‌آورند، تبدیل به سرمایه نمی‌شود. در چنین شرایطی تولید هم اصلا شکل نمی‌گیرد؛ بنابراین تولید کننده، سرمایه‌گذار وارد نمی‌شود. افراد وارد فعالیت‌های سفته بازی و دلالی می‌شوند. بنابراین اشتغال‌ و امیدی برای آینده در میان جوانان و خانواده شکل نمی‌گیرد. پس بسیار روشن است که باید چه کار کرد.

* دولت جدید چه کاری انجام داده است؟

ــ دولت ‌با تعلل بسیاری پیش می‌رود. البته خیلی موانع بزرگی هم جلوی پای دولت است. مثلا ما در این سی سال گذشته، همواره با امریکا رابطه داشتیم، از جمله از امریکا کالا با پنج یا شش برابر قیمت خرید کرده‌ایم. این موضوع به این معناست که ‌با امریکا مرتبط بوده‌ایم اما این رابطه بسیار پرهزینه بوده است. امروزه می‌بینیم امروز چینی‌ها، روس‌ها و به تازگی هندی‌ها تلاش برای ایجاد ظالمانه‌ترین روابط با ایران دارند.


[ سه شنبه 92/8/14 ] [ 11:8 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
تبریز ـ خبرگزاری مهر: سایت موزه عصر آهن تبریز، محوطه? باستانی است که در شمال، شمال شرقی و شمال غربی مسجد کبود تبریز واقع شده‌است و شامل گورستان و آثار سفالی مربوط به عصر آهن می باشد.

[ سه شنبه 92/8/14 ] [ 2:56 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


به گزارش فارس، محمد حسن سرمست افزود: بررسی و جمع بندی نهایی درباره علت بروز تنگی نفس ناگهانی در بیش از 5500 شهروند خوزستانی نشان داد که علت این پدیده نادر باریدن اولین باران پاییزی در شرایطی که کاهش وزش باد و سکون جریان هوا را داشتیم و نیز رطوبت بالا و وجود آلاینده های موجود در هوا اعلام کرد.

وی گفت: البته گزارش سازمان محیط زیست استان خوزستان نشان می‌دهد که میزان آلاینده‌های موجود در هوا بیش از روزهای دیگر نبوده است اما همزمانی آن با سکون هوا و نبود وزش باد این پدیده نادر را باعث شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی اهواز در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در مورد نوع آلاینده‌ها گفت: سازمان محیط زیست در گزارش خود به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اهواز به نوع آلاینده های موثر در روز حادثه اشاره نکرده است.

سرمست اضافه کرد: بر اساس این گزارشها می‌توان گفت علت بروز این حادثه نوعی بارش باران اسیدی بوده که تاکنون به مراجعه بیش از 5500 نفر به بیمارستانهای استان خوزستان منجر شده است که95درصد آنها ساکن اهواز بوده‌اند و از این تعداد تاکنون 520 در بیمارستان بستری شده‌اند.

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: این پدیده نادر در استان خوزستان تاکنون سابقه نداشته است اما در برخی کشورهای دیگر مشاهده شده است.

وی افزود: این حادثه هیچ گونه تلفات جانی نداشت و همه بیماران یا درمان و ترخیص شده‌اند یا طی روزهای آینده از بیمارستان مرخص می‌شوند.

سرمست اضافه کرد: حدود 60 درصد بیماران و مراجعه کنندگان دچار تنگی نفس بعد از باران روز شنبه کودکان و بزرگسالان دارای سابقه بیماری تنفسی، حساست و آلرژی و بیماریهای قلبی بودند.


[ سه شنبه 92/8/14 ] [ 2:51 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش جماران، متن این پیام بدین شرح است:
 بسمه تعالی
«درگذشت یار دیرین و فداکار امام خمینی و مجاهد خستگی ناپذیر سال‌های سخت مبارزه؛ مرحوم حاج حبیب‌الله عسگر اولادی، ضایعه‌ای در میان یاران و یاوران حضرت امام است.
 آن مرحوم بی‌شک از خالص‌ترین مبارزین با رژیم ستم‌شاهی و از امین‌ترین عاشقان امام بود. دل بی‌کینه، وسعت نظر، سماحت و بزرگواری و پاک دستی و صداقت، همه و همه در وجود مرحوم عسگراولادی به وضوح دیده می‌شد.
 نام عسگر اولادی از این پس نیز یادآور مبارزه و جهاد در روزهای سخت و بیانگر متانت و تدبیر در روزهای آزمایش و منادی امداد به نیازمندان و زجر کشیدگان در تمامی روزهای زندگی خواهد بود‌.
اینجانب ضمن عرض تسلیت فقدان آن مرحوم به خانواده محترم و همه مبارزین و هم رزمانش و هم چنین به برادرانم در کمیته امداد امام خمینی(س)، برای ایشان حشر با ائمه اطهار و سید شهیدان اباعبدالله الحسین‌(ع) را مسئلت دارم».

[ سه شنبه 92/8/14 ] [ 2:50 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دکتر مهدی صابری در این زمینه اظهار داشت:  یکی از وظایف بخش معاینات روانپزشکی سازمان پزشکی قانونی بررسی ادعای افرادی است که مدعی هستند اختلال هویت جنسی دارند. البته باید این افراد را از افراد منحرف جنسی و یا افرادی که به دلیل عوارضی دیگر چنین علایمی دارند تفکیک کنیم. اختلال هویت جنسی در ایران شیوع زیادی ندارد و بین 50 تا 100 هزار نفر جمعیت یک نفر  به این اختلال مبتلا می شود که عوارض آن از کودکی تا اوایل جوانی خود را نشان می دهد. این افراد در قالب جنسیتی که به دنیا آمده اند نمی توانند زندگی کنند .

وی افزود: بر اساس استفتائات و پس زمینه های علمی، اختلال هویت جنسی به عنوان اختلال روانی شناخته شده است که در صورت تایید پزشکی قانونی این افراد از دادگاه مجوز تغییر جنسیت می گیرند. این کار در کشور قدمتی 30 ساله دارد که طی سال های اخیر ساماندهی بهتری شده است . پیش از این نظرات شخصی در این باره اعمال می شد  و یا با گواهی یک یا دو روانپزشک فرد عمل تغییر جنسیت را انجام می داد. در برخی موارد نیز این کار بدون مجوز انجام می شد. با کمک سازمان پزشکی قانونی این موضوع را منظم کرده و یک برنامه و پروتکل نوشتیم.

یک سال زمان برای مجوز

رئیس بخش معاینات روانپزشکی پزشکی قانونی استان تهران خاطر نشان کرد: فردی که دچار این عارضه است باید یک مسیری حدوداً یک ساله را طی کند تا بعد از بررسی های روانپزشکی و روانشناسی مشخص شود راهی جز تغییر جنسیت ندارد. در آن صورت این موضوع از سوی کمیسیون پزشکی قانونی تایید شده و فرد از دادگاه اجازه تغییر جنسیت می گیرد. با این مجوز این فرد می تواند کارت ملی و شناسنامه جدیدی بر اساس هویت و جنس جدید خود داشته باشد.

نیاز به اقدامات بعد از عمل

وی با اشاره به اینکه جراحی و تغییر جنسیت پایان کار نیست تاکید کرد: مهم ترین اقدامات به مراجعات بعد از جراحی مربوط می شود. این بیماران پس از تغییر جنسیت باید به طور مرتب تحت نظر پزشک باشند تا میزان عوارض و عفونت های ناشی از جراحی، مورد بررسی و کنترل قرار بگیرد. همچنین مشاوره روانپزشکی پس از تغییر جنسیت برای این بیماران حیاتی است زیرا برخی از آنان پس از عمل جراحی دچار نارضایتی و پشیمانی می شوند و اگر مشاوره روانپزشکی نداشته باشند خودکشی یکی  از عواقبی است که گریبان این بیماران را خواهد گرفت.

40 نفر سالانه مجوز می گیرند

دکتر صابری درباره میزان عمل جراحی تغییر جنسیت در ایران گفت: به طور متوسط حدود 60 مورد جدید از این اختلال هر ساله در کشور معرفی می شود که مراحل تشخیصی را در پزشکی قانونی انجام می دهند. از این تعداد 40 نفر مجوز می گیرند و یک سوم بقیه اختلالاتی دارند که مانع از تصمیم گیری برای عمل جراحی این افراد است.همچنین امکان دارد اختلال هویتی آنها واقعی نبوده و با درمان روان پزشکی در هویت فعلی خود زندگی کنند.

تمایل به تغییر جنسیت به زن

وی در خصوص نسبت تغییر جنسیت در کشور نیز اظهار داشت: بر اساس آمارها تمایل از تغییر جنسیت مذکر به جنس مونث بیشتر است، تفاوت در تغییر جنسیت مذکر به مونث 3 تا 8 برابر مونثت به مذکر می باشد. این آمار در ایران متفاوت است و در بعضی از سال ها این افزایش دو برابری بوده است یعنی تغییر جنس مونث به مذکر در کشور ما نسبت به آمار جهانی بیشتر است که باید درباره دلایل آن تحقیقات بیشتری صورت گیرد. برخی تصور می کنند این موضوع به خاطر محدودیت های فرد مذکر در جامعه می باشد که باید در پاسخ به آنها بگویم فردی که دچار اختلال هویت جنسی نیست به هیچ عنوان حاضر نمی شود بر اساس شرایط جامعه تغییر جنسیت را تغییر دهد.

باید آگاه سازی کرد

این روانپزشک تاکید کرد؛ به نظر بنده  آگاهی افراد جامعه از این اختلال هویت و شرایط افراد مبتلا به آن بیشترین کمک را می توانند به این افراد بکند. فیلم سینمایی "آینه های روبرو" کمک خیلی خوبی به شناخت این افراد در جامعه کرد. با آگاهی جامعه این افراد راحت تر در مسیر درمان قرار می گیرند. آن گروهی که چاره ای جز عمل ندارند تحت عمل جراحی قرار گرفته و گروه دوم که می توان به آنها کمک کرد با اقدامات روانشناسی و روانپزشکی در هویت خود به زندگی ادامه می دهند.

53 سال بیشتر سن تغییر جنسیت

رئیس بخش معاینات روانپزشکی پزشکی قانونی استان تهران درباره سن متقاضیان تغییر جنسیت نیز گفت: طی 18 سال گذشته کم سن ترین فردی که درخواست این عمل را ارائه داد 14 سال سن داشت و مسن ترین 53 ساله بود البته در شرایط فعلی به افراد زیر سن قانونی اجازه تغییر جنسیت داده نمی شود.


[ یکشنبه 92/8/12 ] [ 11:32 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش مهر، معمولاً افرادی که به قول خودشان سنی از آنها گذشته و به قولی چند قواره پیراهنی بیش از کوچکترها پاره کرده اند با دیدن یا شنیدن برخی نواها، تصاویر و موضوعات به یادآوری خاطراتی سوق داده می شوند که برخی از آنها دریغ و افسوس و بعضی دیگر حسی شیرین را نصیبشان می کند.
شنیدن موسیقی مربوط به دوران کودکی، ورق زدن آلبوم زرد شده و در حال پوسیدن مادربزرگ، حیاط خلوت شلوغ و در هم ریخته منزل پدری، کوچه بن بست ساکت، زیرزمین نمور خانه خاندایی، مدرسه دوران ابتدایی، زمین فوتبال خاکی که همیشه زخم و زیلی از آن باز می گشتیم و باغ و بوستان کنار جاده که سفره غذای بین راهی را در آن پهن می کردیم و هزار و یک عامل خاطره انگیز دیگر تنها گوشه ای از این موارد است.
اما در این میان، کتاب های درسی مختلفی که برخی با خوش ذوقی آنها را در صندوقچه کوچکی نگاه داشته اند، خود لذت دیگری است که می توان با ورق زدن گاه و بی گاه آنها، خاطرات شیرین مدرسه، صدای خوش آب بابای معلم، بوی نم حیاط، گرد گچ و تخته سیاه، دود بخاری نفتی و ... را در ذهن خود تداعی کرد.

دهقان فداکار، درسی که به یادها ماند
درس هایی به یاد ماندنی نظیر چوپان دروغگو، خوش سلیقگی های کوکب خانم و میهمانان ناخوانده اش، سهل انگاری کبری و تصمیم او برای جبران، بابایی که نان به خانه خانه می برد، حسنکی که مدام از سوی حیوانات طویله صدا می شود، آقای هاشمی که با خانواده مسیر نیشابور و کازرون را می پیمود و روباهی که با حیله گری چشم طمع به پنیر کلاغ بخت برگشته داشت نیز از جمله خاطره انگیز ترین موضوعات کودکان دیروز است.
اما آنچه بیش از هر درس دیگری حس نوستالژیک متولدان اواخر دهه چهل و دهه های پنجاه و شصت را قلقلک می دهد، فداکاری چوپانی آذری است که با درآوردن پیراهن خود در کوران سرد کوهستان منطقه میانه و آتش زدن آن بر روی یک چوب دستی، جان تعداد کثیری از هموطنان سوار بر قطارش را نجات می دهد؛ ماجرایی شیرین و خواندنی که امروز دیگر ردی از آن در کتب درسی دانش آموزان امروزی نمی توان یافت.
ریزعلی خواجوی همان دهقان فداکار است که تا چند سال قبل و تا پیش از پخش برنامه ای تلویزیونی از او خیلی ها نمی دانستند که داستان مذکور واقعی است و ریزعلی نیز همچنان به زندگی خود ادامه می دهد. امروز ریزعلی به بهانه برپایی یادواره شهدای دانش آموز بخش رودهن یکی از میهمانان عزیز شرق استان تهران بود که در مصاحبه ای کوتاه پای برخی دردل های او نشستیم.
ریزعلی خواجوی در گفتگو با خبرنگار مهر با همان لحجه شیرین آذری خود اظهار داشت: من نمی دانم چرا درس دهقان فداکار از کتاب های درسی حذف شده است؛ به جای آنکه حمایت کنند نام و آن ماجرا را از کتب درسی برداشته اند. وی ادامه داد: پتروس(اشاره به داستان پتروس فداکار) انگشت خود را در یک سد نگه داشته و کم مانده همه آن را طلا کوب کنند، اما من و همسرم امروز در جایی زندگی می کنیم که روز و شب باید چراغ خانه روشن باشد تا فضا تاریک نماند، حیاطی هم نداریم تا کمی هوای تازه تنفس کنیم.
دهقان فداکار اضافه کرد: روستایی که در آن زندگی می کردیم حتی راهی مناسب برای تردد خودرو نداشت و مجبور شدیم تا به کرج آمده و آنجا ساکن شویم.

دیدار با رهبر، تنها آرزوی دهقان فداکار
ریزعلی خواجوی، دیدار با رهبر معظم انقلاب را تنها آرزوی خود عنوان کرد و افزود: حال دیگر سنی از من گذشته و آرزوی چندانی ندارم، تنها آروزی من از مسئولان دیدار با رهبر است. وی در پاسخ به پرسشی که در صورت حضور در محضر رهبر چه درخواستی از ایشان خواهی کرد، گفت: «هدف فقط دیدار با آقا و زیارت ایشان است و مطالبه دیگری ندارم.» بر پایه این گزارش، ریزعلی خواجوی به عنوان یکی از نمادهای فداکاری ایران، از جمله میهمانان ویژه آیین امروز یادواره شهدای دانش آموز بخش رودهن از شهرستان دماوند بود که از سوی رضا طاهرخانی، بخشدار رودهن با تقدیم لوح سپاس، تجلیل شد.

[ یکشنبه 92/8/12 ] [ 11:21 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش فارس، به این ترتیب سهراب مرادی و یاسین باقری با مثبت شدن تست دوپینگشان و اعلام رسمی این موضوع توسط فدراسیون جهانی به مدت دو سال از حضور در میادین محروم شدند.
نکته قابل توجه اینکه ماده ممنوعه‌ای که برای سهراب مرادی اعلام شده است، متادون و ماده ممنوعه یاسین باقری هم استانوزولول است تا به این ترتیب این دو نفر از اولین دوپینگی‌های فدراسیون وزنه‌برداری از زمان تصدی پست ریاست این فدراسیون توسط حسین رضازاده باشند.
از این دو وزنه‌بردار در جریان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی آسیا آزمایش دوپینگ گرفته شده بود.
نکته قابل توجه اینکه در حالی از مثبت اعلام شدن تست 69 وزنه‌بردار در سال 2013 در کنگره فوق خبررسانی شده بود که امروز تنها نام 19 دوپینگی دیگر روی خروجی فدراسیون جهانی قرار گرفته تا به این ترتیب مجموع دوپینگی‌های سال 2013 به 29 نفر برسد.

[ یکشنبه 92/8/12 ] [ 11:20 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 115
بازدید دیروز: 304
کل بازدیدها: 1665092