علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
سرویس بین الملل ـ «ایران دشمن ما نیست، این اسرائیل است که دشمن ماست.»؛ این جمله ای است که رئیسمرکز مطالعات استراتژیک عربستان سعودی در گفت وگو با شبکه خبری «الجزیره» بدان اشاره کرده؛ چیزی که سبب واکنش برخی روزنامه های صهیونیستی شد.

به گزارش «تابناک»، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»، در گزارشی نوشت: هنگامی که شبکه خبری «الجزیره»، از رئیس مرکز مطالعات استراتژیک عربستان درباره قرارداد خرید شصت میلیارد دلار تسلیحات توسط عربستان از آمریکا پرسید و درصدد بود که چنین وانمود کند، این خریدهای تسلیحاتی برای مقابله با ایران است، وی پاسخ داد: ایران دشمن ما نیست، بلکه اسرائیل است که دشمن ماست.

«هاآرتص» در ادامه نوشت: پس از گفت وگوی تلفنی رئیس جمهور ایران با ملک عبدالله، پادشاه عربستان سعودی، احتمالا یکی از مقامات بلندپایه ایران از عربستان دیدن خواهد کرد.
این در حالی است که هنوز مشخص نیست، این مقام بلندپایه ایرانی، منوچهر متکی، وزیر خارجه است یا سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی ایران!

البته این دیدار درباره خرید تسلیحاتی عربستان یا برنامه هسته ای ایران نیست، بلکه دو طرف به این نتیجه رسیده اند که باید درباره دو موضوع کلیدی در منطقه، یعنی عراق و لبنان به توافق هایی دست یابند.

این گزارش همچنین می افزاید، لازم است، ایران و عربستان برای اینکه دولت لبنان سقوط نکند و این کشور دوباره در یک جنگ داخلی درگیر نشود، با هم توافق کرده و به ویژه تهران از ریاض می خواهد، دادگاه پیگیری ترور «رفیق حریری» متوقف شود.

علاوه بر این، در عراق هم، «ایاد علاوی» که با کمک های عربستان، توانست دو کرسی بیشتر در پارلمان نسبت به ائتلاف قانون به رهبری «نوری المالکی» به دست آورد، قطعا نمی تواند دولت را تشکیل دهد و قدرت را به دست بگیرد، چون نمی تواند ائتلافی حاوی اکثریت در پارلمان پدید آورد.

از سوی دیگر، ایران هم نخواهد توانست، نامزد مورد علاقه خود، یعنی «ابراهیم جعفری» را به نخست وزیری برساند؛ بنابراین، در عراق نیز توافق طرفین ظاهرا بر نخست وزیری «نور المالکی» است، به شرطی که ایران بتواند «مقتدی صدر» را به حمایت از «مالکی» راضی کند و عربستان هم از «ایاد علاوی» بخواهد، در کار تشکیل حکومت توسط «مالکی» کارشکنی نکند.

این در حالی است که آمریکا هم در لبنان و هم در عراق، با رویکرد ایران و عربستان مخالف است و هدف های بسیار دور از دسترسی همچون سرکوب حزب الله در لبنان و پیگیری دادگاه ترور «حریری» را دنبال می کند و عراق هم به دنبال کاهش نفوذ بازیگران منطقه ای همچون ایران و عربستان است.

به نظر می رسد، ائتلاف هر چند تاکتیکی و کوتاه مدت ایران و عربستان برای حل برخی از مشکلات منطقه، مفید باشد، ایران و عربستان در روزهای اخیر، نشانه هایی از این تمایل دو طرفه برای ایجاد توافق در برخی حوزه ها از خود نشان داده اند!

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 2:34 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رئیس جمهوری ایران به دلیل ازدواج دروازه‌بان استقلال، به وی و همسرش سفر حج هدیه داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حاشیه بازی دوستانه فوتسال شب گذشته محمود احمدی نژاد و مورالس رئیس جمهوری بولیوی به همراه بازیکنان پرسپولیس و استقلال، احمدی نژاد به وحید طالب لو هدیه ای ویژه اهدا کرد.

حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در حالی که بازیکنان پرسپولیس و استقلال را به احمدی نژاد معرفی می کرد وقتی نوبت به وحید طالب لو رسید اعلام کرد این دروازه بان به تازگی متاهل شده است.

رئیس جمهوری نیز با شنیدن این خبر ضمن تبریک به وی و آرزوی موفقیت برای او و همسرش از علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی خواست به عنوان هدیه ازدواج مقدمات اعزام طالب لو و همسرش به حج عمره را فراهم کند.

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 2:33 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از سوی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در سال 2010 میلادی ایران از نظر نرخ بیکاری در میان 132 کشور جهان در رده‌ 50 قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، در این رده‌بندی کشور آفریقایی زیمباوه با نرخ بیکاری 95 درصد بدترین وضعیت را داشته و صدرنشین شده است.

کشورهای نائورو و لیبریا نیز به ترتیب با 90 و 85 درصد نرخ بیکاری در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

همچنین رده‌های چهارم تا دهم این رده‌بندی نیز به بورکینافاسو، ترکمنستان، جزایر کوکوس، جیبوتی، زامبیا، سنگال، نپال و لسوتو اختصاص یافت.

البته در این رده‌بندی آمار مربوط به نرخ بیکاری در تمام کشورهای دنیا مربوط به سال 2009 نبوده و برخی آمار قدیمی‌تر است.

دراین رده‌بندی نرخ بیکاری ایران در سال 2009 میلادی حدود 11.8 درصد برآورد شده که با این نرخ ایران در پنجاهم جهان از نظر داشتن بیشترین تعداد افراد بیکار قرار گرفته است.

در این رده‌بندی ایران از نظر نرخ بیکاری وضعیت بهتری نسبت به کشورهایی مانند کلمبیا، الجزایر، ایرلند، اردن، ترکیه،‌ عمان، عراق، تونس، قرقیزستان، اسپانیا، صربستان، آفریقای جنوبی و کرواسی دارد.

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 2:32 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
مانور اصناف برای مقابله با سوءاستفاده احتمالی در بازار کالا همزمان با هدفمندی یارانه‌ها از صبح امروز چهارشنبه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بازرسان اصناف کشور از امروز چهارشنبه طرح تشدید بازرسی و نظارت اصناف را اجرایی کردند. اجرای این طرح که طرح مبنا نام گرفته است، به دستور وزیر بازرگانی و در راستای واگذاری ماموریت بازرسی و نظارت اصناف به خود اصناف انجام می‌شود.

مانور آمادگی با حضور 100 خودرو گشتی به همراه نیروهای آموزش‌دیده در سطح شهر تهران برگزار می‌شود. بازرسان در این طرح اقدام به نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی خرده‌فروشی می‌کنند.
در همین حال، بیش از 10 هزار بازرس حاضر در این سامانه، در سریع‌ترین زمان ممکن به شکایت‌های مردمی رسیدگی می‌کنند. همچنین بازرسان با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان تولیدکنندگان و سازمان‌های بازرگانی استان‌ها با افراد خاطی و متخلف برخورد قانونی خواهند کرد.
 
ستاد مرکزی طرح مبنا در شورای اصناف کشور، با مدیریت متمرکز، رصد و پایش قیمت‌ها و نیز بازرسی از تمام واحدهای صنفی را در دستور کار خود دارد. قرار است اجرای طرح تشدید بازرسی و نظارت اصناف تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه یابد.

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 2:32 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
ایران: «وقتی نامزدم عینک گرانقیمتی برایم خرید بلافاصله تصمیم گرفتم با خرید هدیه‌ای با ارزش‌تر، میزان عشق و علاقه‌ام را به او اثبات کنم. اما هیچ وقت فکر نمی‌کردم خرید این هدیه به قیمت جان یک زن تمام شود.»

فرشاد، شاگرد 20 ساله بنگاه مسکن که غروب 30 شهریور یک استاد زن دانشگاه را مقابل چشمان دختر 5 ساله‌اش به قتل رساند، 35 روز پس از جنایت هولناک جزئیات قتل را در حضور بازپرس جنایی و نامزدش فاش کرد.فرشاد که در یک بنگاه معاملات ملکی در شهرک گلستان کار می‌کرد گفت: از مدتی قبل شوهر مقتول آپارتمان‌شان را برای فروش سپرده بود می‌گفت می‌خواهند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.

من هم چند بار برایشان مشتری بردم تا این که متوجه شدم آنها وضع مالی خوبی دارند. روز حادثه بر سر پول خرید هدیه برای نامزدم با پدرم مشاجره کردم. از آنجا که نیاز شدیدی به پول داشتم و می‌خواستم برای نامزدم هدیه‌ای گران بخرم، ناگهان به فکر سرقت از خانه خانم دکتر افتادم. بنابراین به بهانه این که می‌خواهم برایشان مشتری ببرم، وارد خانه شدم اما وقتی تنها رفتم، زن جوان به من شک کرد که به او گفتم مشتری‌ها تا چند دقیقه دیگر می‌رسند اما او همان موقع به اتاق رفت و به همسرش تلفن کرد. من هم بلافاصله وارد اتاق شدم و در حالی که هیچ کنترلی بر رفتارم نداشتم، ناگهان به او حمله‌ور شده و پس از قطع تلفن، او را خفه کردم. بعد با عجله به جست‌وجوی خانه پرداختم که از داخل کمد حدود 300 هزار تومان پول پیدا کردم. می‌خواستم فرار کنم که ناگهان دختر کوچولو را دیدم که شاهد قتل مادرش بود. بنابراین با چاقو ضربه‌ای به گردنش زده و فرار کردم اما در راه پله یکی از همسایه‌ها مرا دید. با این حال خیلی سریع خارج شدم.

پس از اعترافات متهم، نامزد وی نیز در حضور بازپرس جنایی جزئیات بیشتری درباره انگیزه اصلی جنایت را فاش کرد.دختر جوان دانشجو با صدای بغض‌آلود گفت: چند ماه قبل خیلی اتفاقی با فرشاد آشنا شدم و کم کم خانواده‌هایمان نیز در جریان قرار گرفتند و به طور رسمی نامزد شدیم اما پس از مدتی دریافتم او معتاد است و کراک مصرف می‌کند که بشدت ناراحت شدم اما به خاطر علاقه شدید به او، تصمیم گرفتم کمکش کنم تا اعتیادش را ترک کند اما موفق نشدم.

تا این که چند روز بعد مادرش با من تماس گرفت و گفت: از کلانتری برای فرشاد نامه آمده و درباره سرقت یک گوشی او را خواسته‌اند. وقتی این ماجرا را شنیدم، به او تلفن کردم و گفتم فکر می‌کردم فقط معتادی اما نمی‌دانستم دزد هم هستی و... با این حال او منکر ماجرا شد و پس از مدتی آشتی کردیم.

من هم برایش یک عینک آفتابی 150 هزار تومانی خریدم تا این که چند روز بعد در کمال ناباوری از ماجرای قتل باخبر شدم. وقتی با مادرش تماس گرفتم، گفت: فرشاد به خاطر تو این کار را کرد. چون تو برایش عینک آفتابی 150 هزار تومانی خریده بودی و او هم می‌خواست یک هدیه گران‌قیمت‌تر برایت بخرد.

به همین خاطر شب و روز با پدرش جر و بحث می‌کرد تا 300 هزار تومان از او بگیرد اما وقتی پدرش مخالفت کرد، مجبور به سرقت و قتل شد.بدین ترتیب پرونده پسر جنایتکار با صدور قرار مجرمیت در اختیار قاضی اظهارنظر دادسرای جنایی تهران قرار گرفت

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 2:31 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شیعه آنلاین نوشت:

براساس جدیدترین فتوای یک چهره وهابی، خوابیدن زنان در کنار دیوار به دلیل مذکر بودن کلمه "دیوار" در ادبیات عرب، حرام است.

با اینکه این فتوا در روزنامه "الوطن" یک روزنامه غیر رسمی و محلی در سوریه منتشر شده است، اما جار و جنجال نسبتا وسیعی را در سطح محافل دینی و اجتماعی سوریه در ردّ و محکومیت این فتوای احمقانه و غیر درست برانگیخته است. این فتوا توسط یک زن مفتی «منیره القبیسی» صادر شده است.

دکتر «توفیق رمضان» رئیس گروه فقه اسلامی دانشکده دینی دانشگاه دمشق در رد این فتوا اعلام کرد: این سخنی بی ارزش است. من پناه می برم به خدا از آنچه خانم «منیره القبیسی» بر زبان آورده است.

این فتوا معضل بزرگی را در محافل دینی سوریه پدید آورده است. عده ای او را کافر خطاب می کنند و عده ای دیگر با اهتمام زیاد به جستجو در زندگی او پرداخته اند که بدست چه کسانی وی تربیت و رشد یافته است که چنین فتوایی را صادر نموده!

«توفیق رمضان» در مقاله خود به خانم «القبیسی» و پیروانش حمله کرده و می گوید: «او یک جمعیت دینی افراطی زنان» را اداره می کند که برخی اعضایش افکار بشدّت افراط گرایانه دارند.

شایان ذکر است «منیره القبیسی» از چهل سال پیش مکتب فکری تربیتی دینی بزرگی را به وجود آورده که هم اکنون تبدیل به سازمانی شده که ارتباطات هندسی مستقیم خود را دارد، بنابراین این استاد تأثیر زیادی بر طبقه فرهنگی وسیعی از دختران و زنان جامعه اسلامی سوریه دارد و تعداد زیادی از زنان و دختران و مادران مسئول در سوریه شاگرد مکتب فکری او هستند و بخش وسیعی از آنها متآثر از این مکتب فکری هستند.

مخالفان وی معتقدند این مسأله بر پایه وحدت وجود و تقدیس خانم «قبیسی» است به طوری که آنها در بوسیدن دست و پای وی بر یکدیگر سبقت می گیرند و معتقدند هر چه که او فکر می کند، در ذات خدا موجود است.

در همین حال «مجمع احمد کفتارو» از شیوخ سرشناس دینی سوریه نیز ضمن محکوم کردن فتوای مذکور، می گوید: این تفکر عجیبی است که تاکنون در تاریخ شریعت اسلامی اصلاً وجود نداشته است و نشأت گرفته از بت های فکری و ضلالت عقل است و هدف آن ایجاد فتنه در جهان عربی اسلامی از طریق تشویش حقائق دینی است.

گفتنی است خانم «القبیسی» که جنبش "القبیسیات" را تأسیس کرده است، در سال 1933 در دمشق متولد شد و لقب "آنسه" (دوشیزه) را بر خود نهاد. وی در مدارس پایتخت سوریه تحصیل کرد و در علوم طبیعی فارغ التحصیل شد و در اوایل دهه شصت فعالیت های تبلیغی و آموزشی خود را با هم همراه کرد.

در طول دو دهه اخیر وی فعالیت خود را به صورت علنی و سری ادامه داد و توانست با همراه کردن دو بخش تبلیغی و آموزشی، فعالیت های خود را در مرحله اول در استان های مختلف سوریه گسترش دهد و سپس در مرحله بعد از مرزهای سوریه هم گذشت و به جهان عرب رسید، تا آنکه هم اکنون - و براساس ارزیابی های پیروان و شیوخ - پیروان او شامل 75 هزار دختر جوان می شوند.

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 2:30 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شکار پیتون یا (اژدر مار) در آفریقا‌ یکی از سخت‌ترین و خطرناک‌ترین کارها محسوب‌ می‌شود. یعنی در رده کارمندی به این شغل، سختی کار تعلق می‌گیرد!
به گزارش پیمانه بیشتر افراد از شغل و کار خود راضی نیستند. آنها فکر می کنند؛ کاری‌سخت، طاقت فرسا و کسل کننده دارند. آنها دائم در حال غرولند و شکایت هستند.
اگر شما هم جزء این افراد هستید، کافی است، نگاهی به کار این مردان در یک دهکده آفریقایی بیاندازید.

حال، مراحل شکار، توسط شکارچیان‌ آفریقایی‌ را باهم می‌بینیم.

قبل از هر چیز، بازوی فرد را در پوششی از پوست گوزن می‌پیچند.

بعد شکارچی سینه خیز در سوراخ مار پیتون می خزد. در سکوت و آرامش..

با استفاده از نورپردازی مدرن، منظور آتش زدن چند علف خشک و کوچک است؛ به مار پیتونی که روی تخم‌هایش خوابیده نزدیک‌می‌شود.

گرما و نور آتش کمی او را گیج کرده است.

باید آماده حمله ناگهانی پیتون‌باشد... بله خودشه... اینها هم تخم‌های پیتون است.

او اجازه می‌دهد بازوی محافظت شده‌اش را تا آنجا که می‌خواهد ببلعد و با دست دیگر گلوی او را فشار می‌دهد. او مانند ماهی در تور افتاده و دمش را به هر طرف تکان می‌دهد.

دوستانش، قبل از این که مار بازوی شکارچی را ببلعد او را بیرون می‌کشند.

شکار شد... زیباست نه؟ او برای مدتی خوراک دهکده‌ را تامین می‌کند. خب، حالا نظرتون چیه؟ بازم می‌خواهید، غرولند‌ و شکایت کنید؟ یا خدای مهربان را شکر کرده و دو دستی به کار و شغلتان می‌چسبید؟
[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 11:40 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش پیمانه به نقل از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات صبح امروز در همایش هادیان سیاسی نیروهای مسلح که در سالن کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، در خصوص کار اطلاعاتی صورت گرفته در عملیات دستگیری عبد المالک ریگی در سال گذشته با بیان اینکه تنها به موضوع دستگیر ریگی پرداخته و کمتر به موفقیت بزرگ نظامی این عملیات پرداخته شد اظهار داشت: از آنجایی که ما برای هماهنگی‌های این عملیات نمی‌توانستیم از تلفن استفاده کنیم مجبور شدیم تا از طریق پیغام رسانه با سرلشکر فیروز آبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و آقای جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارتباط برقرار کنیم که این امر نیم ساعت به طول انجامید.

مصلحی افزود: در این نیم ساعت خلبانان شجاع نیروی هوایی به پرواز درآمدند و نشاندن هواپیما حامل ریگی توسط آنها دارای یک پیغام بزرگ برای دشمن بود که هر چند ما کمتر در داخل به این موضوع پرداختیم اما آنها مقاله‌های فراوانی در این باره نوشتند.

وی خاطرنشان کرد: هواپیمای حامل ریگی که از دبی به قصد قرقیزستان به پرواز درآمده بود به محض آنکه از بندر عباس گذشت خلبانان نیروی هوایی را بالای سر خود دید.

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه این طراحی در ابتدای در دستور کار ما نبود خاطرنشان کرد: خلبانان آموزش دیده نیروی هوایی 2 ساعت در آسمان با هواپیمای حامل ریگی درگیر بودند که این امر به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها صورت گرفت چرا که هواپیما حامل ریگی با باند فرودگاه مهرآباد تماس گرفته و گزارش کرده بود که جنگنده‌های ارتش بالای سر من قرار دارند اما چون فرودگاه تهران هماهنگ نبود به این هواپیما گفته بودند که مشکلی نیست و به راه خود ادامه بدهد.

حیدر مصلحی این عملیات را یک اقدام پیچیده اطلاعاتی و نظامی دانست که به واسطه انجام آن اقتدار جمهوری اسلامی نمایش داده شد.

[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 11:37 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
 

به نظر می رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می رسد انکار می کنند. خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد.

امیدواریم که راهبردهای زیر به شما کمک کند سلامتتان را بهتر کنترل کنید.

1. یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید.

به خاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه ها می شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آنرا با وزن سالمتان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذاییتان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگیتان درآید. منظورم از ورزش فقط پیاده روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاریهای خانه داری، بالا و پایین رفتن از پله ها یا بازی کردن با بچه ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می آید.

2. مراقب کلسترولتان باشید.

کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خونتان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می کند را رعایت کنید.

3. سیگار را ترک کنید.

سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری های کلیوی مزمن می باشد.

پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشار خونتان را هم بالا می برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می خواهید از سلامتیتان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4. آب بدنتان را تامین کنید.

خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصاً درگرمای تابستان. کسانیکه دچار سنگ کلیه هستند یا در گذشته سنگ کلیه داشته اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. درصورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5. یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید.

یک رژیم غذایی پرکربوهیدرات کنترل دیابت را سخت تر می کند. موادغذایی پر کربوهیدرات عبارتند از نان، پاستا، حبوبات، سیب زمینی، برنج و سیریال. مصرف زیاد نمک هم با فشارخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارخونشان هم بالا می رود. علاوه بر این، همیشه به خاطر داشته باشید که رژیم های غذایی پرچربی نیز می تواند موجب تصلب شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری های کلیوی است.

6. از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید.

مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه ها را ضعیف می کند، پس مراقب باشید. حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می تواند موجب ناراحتی های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی بیوتیک ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود. حتی برخی گیاهان و مکمل ها می تواند به کلیه ها ضرر برساند.

7. برای کنترل دیابت خود اقدام کنید.

دیابت یکی از متداولترین عوامل بیماری کلیه ای مرحله آخر (ESRD) می باشد که از مرحله 1 شروع شده و تا مرحله 5 پیش می رود. اینجاست که عملکرد کلیه ها تا جایی پیش می رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می شود. این درمان شامل دیالیز یا پیوند می شود.

اگر به دقت قند خونتان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می توانید از بروز بیماری شریان های کوچک خون که بیماری شریانی میکرو نامیده می شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولاً همراه با کمبود پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیب کلیوی دیابتی می شود.

8. فشارخونتان را کنترل کنید.

فشارخون دومین عامل متداول بیماری های کلیوی است. خیلی اوقات فشارخون بالا موجب حمله های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه ها و مراقبت از مغز و قلبتان باید بطور مداوم فشارخونتان را تحت کنترل داشته باشید.

9. از چکاپ های منظم سر باز نزنید.

اهمیت ویزیت منظم پزشکتان کاملاً آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتیتان باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش های مربوطه را انجام دهید.

10. با متخصص کلیه تان پیش بروید.

تحقیقات نشان می دهد که افراد مبتلا به بیماری های کلیوی درصورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولاً مشکلات دیگری مثل کم خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصصتان باعث می شود از یکی از مهمترین اندام های بدنتان که کلیه است مراقبت کنید.

حرف های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید.


[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 10:49 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سرطان نوعی بیماری است که در آن برخی سلول ها بطور غیر قابل کنترل رشد کرده ، از طریق خون در بدن پخش شده و به بافت های بدن صدمه می زنند. همین سه ویژگی است که سرطان را از تومور مجزا می کند. زیرا تومور قابل کنترل بوده و در دیگر نقاط بدن گسترش نمی یابد. بسیاری از سرطان ها موجب تومور می شوند ولی بعضی هم مثل سرطان خون، اینطور نیستند. در اینجا به ?? تصور غلط درباره سرطان می پردازیم.

?? همه سرطان ها شبیه هم هستند

شاید این بزرگترین تصور غلط بشر باشد زیرا وقتی حرف از علاج سرطان زده می شود، همه به اشتباه گمان می کنند یک نوع درمان برای یک نوع بیماری است، در حالیکه بیشتر از صد نوع سرطان وجود دارد و همه آنها از یکدیگر بسیار متفاوت اند و علاج هرکدام به دو چیز بستگی دارد، اول اینکه چقدر آن نوع سرطان شناخته شده است و دوم اینکه احتیاجات بیمار چیست. علم پزشکی در بعضی سرطان ها مثل سرطان سینه پیشرفت زیادی کرده است ولی در سرطان هایی مثل سرطان مری و لوزالمعده ، هنوز اطلاعات زیادی بدست نیامده زیرا افراد کمتری به این سرطانها مبتلا شده اند.

?? هیچ علاجی وجود ندارد

این تصور کمی گیج کننده است زیرا ما در عصر تکنولوژی زندگی می کنیم و بیماری هایی که تاکنون علاجی نداشته اند، حال درمان یافته اند. پس بیماران سرطانی نیز می توانند درمان پذیر باشند. حتی اگر علاج ناپذیر هم باشند هرگز نباید بیمار را ناامید کنیم. تا به حال بیماران زیادی درمان یافته اند و مشخص شده است که بهبودی بیماری پنج سال پس از اولین تشخیص است، اگر پس از درمان و بعد از آن پنج سال، اثری از سرطان نبود سپس می توان اعلام کردکه بیمار علاج یافته است. بعضی سرطان ها مثل سرطان پوست، به سادگی با برداشتن تومور قابل درمان است. سرطان های خون و سینه نیز ?? تا ?? درصد علاج پذیرند و بیماران پس از درمان قطعی، به زندگی خود ادامه می دهند.

?? تلفن همراه باعث سرطان می شود

موبایل و سرطانجواب قطعی در این باره وجود ندارد ولی اکثر افراد با این تصور غلط مخالفند. حقیقت اینست که تکنولوژی تلفن همراه به سرعت در حال پیشروی است و در حال حاضر، درصد سرطان زایی آن نسبت به قبل کمتر است. اگرچه بررسی ارتباط بین تلفن همراه و سرطان مغز بسیار مشکل است ولی مطالعات اخیر نشان داده که هیچ ارتباطی بین تلفن همراه و سرطان مغز وجود ندارد. اما بعید نیست که هر اشعه ای و هر موجی برای مغز خطرناک باشد.

?? هر نوع توده ای که در بدن شناسایی شود، سرطانی است

هر وضعیت غیر عادی ، نشانه سرطان نیست بلکه شاید غده ای باشد که با یک جراحی ساده می توان آن را برداشت. همچنین تومورهای خوش خیم سرطان زا نیستند اما بعنوان مرحله قبل از سرطان شناخته می شوند، به همین خاطر آزمایشات متوالی مهم هستند.

?? شیرین کننده های مصنوعی سرطان زا هستند

این تصور غلط از سال ???? بطور متوالی تیتر اخبار بوده است زیرا شیرین کننده ها یکی از رایج ترین طعم دهنده ها هستند که تقریبا در بیشتر مواد خوراکی امروزی یافت می شود. در سال ???? آزمایشی بر روی موش ها انجام شد. در این آزمایش برای چندین هفته هر روز معادل ??? قوطی لیموناد رژیمی به آنها داده می شد. نتایج آزمایشات نشان دادند که مقدار متعادل شیرین کننده های مصنوعی سرطان زا نیستند و فقط در صورتی ممکن است سرطان زا باشند که از این مواد (یا هر ماده دیگری) به مقدار بسیار زیاد استفاده شود.

تفکر مثبت

?? تنهاچیزی که برای بهبود سرطان لازم دارید، نگرش مثبت است نه درمان و معالجه پزشکی

طرز فکر خوب بطور شگفت انگیزی به بهبود حالت بیمار کمک می کند. به همین علت پرستاران بیمارستان همیشه خوش برخورد هستند و سعی می کنند رفتاری دلپذیر داشته باشند ، زیرا این کمک می کند که بیمار دیدگاه مثبتی نسبت به دوران درمان داشته باشد. اگرچه مبحث سرطان چیزی فراتر از این اینهاست ولی تحقیقات ثابت کرده اند که نگرش امیدوار و مثبت، موثرترین راه درمان است.

?? جراحی باعث می شود که سرطان در دیگر نقاط بدن شیوع یابد

در دهه های پیش، این اتفاق می افتاد زیرا متخصصین می توانستند فقط قسمتی را که سرطان بیش از بقیه نقاط رشد کرده بود ، تشخیص دهند. در آن زمان درمان سرطان بسیار ابتدایی و بدون وسایل پزشکی مدرن انجام می شد. ولی در حال حاضر تجهیزات پزشکی کامل تر شده اند و می توان تمامی مسیر توده های سرطانی را تشخیص داد و بطور کامل آنها را از بین برد.

?? فقط زنان به سرطان سینه مبتلا می شوند

زنان صد بار بیشتر از مردان در خطر ابتلا به سرطان سینه هستند ولی مردان نیز ممکن است به این بیماری دچار شوند. آمار نشان می دهد در آمریکا هر ساله ???? مرد به سرطان سینه مبتلا می شوند.

?? ابتلا به سرطان در حال افزایش است

درست است که در حال حاضر نسبت به گذشته موارد بیشتری از سرطان وجود دارد ولی باید بدانیم که عوامل نیز افزایش یافته اند، مثل افزایش آلودگی. وقتی آلودگی را با گذشته مقایسه می کنیم درمی یابیم که در آن زمان خطر ابتلا به سرطان کمتر بوده. البته این تصور غلط به زودی فراموش می شود چراکه درمان انواع سرطان روز بروز در حال پیشرفت است.

??? علم پزشکی درمانی برای سرطان دارد ولی از اجرای آن مضایقه می کنند

این یک دسیسه غلط است زیرا پزشکان سوگند یاد می کنند که جان انسان ها را نجات دهند. همچنین هیچ داروسازی نیست که نخواهد دارویش بعنوان اولین داروی سرطان روانه بازار شود. اخیرا دارویی بر روی چهار سگ که شدیدا مبتلا به سرطان بودند، آزمایش شد و همگی آنها کاملا بهبود یافتند، امید است که این داروها بر روی انسان ها نیز موثر واقع شوند


[ چهارشنبه 89/8/5 ] [ 10:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 95
بازدید دیروز: 333
کل بازدیدها: 1666837