علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی «تاریکی»، «وزن خشک»، « روزی که می‌آید»، «بلور باران»، «راز دخترم»، «سلام نابغه»، «شوالیه تاریکی»، «چشم آفتاب»، «فرانکی عزیز»، «سرقت از برینک»، «توطئه پلید دکتر فومانچو»، «پنج کودک جسور»، «یخ در بهشت»، «ماجراجویی در روسیه»، «اگر باران ببارد» و«دامادی به نام صفر» پنجشنبه و جمعه مصادف با عید سعید فطر 18 و 19 شهریور ماه ازشبکه‌های یک، دو، سه، چهار، تهران، قرآن و سیمای استان‌ها پخش می‌شود.


شبکه یک

به گزارش روابط عمومی سیما، فیلم تلویزیونی «تاریکی» به کارگردانی خسرو معصومی و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی پنجشنبه 18شهریورساعت 45 /14 ازشبکه یک سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی حسین یاری، غزل صارمی، سیمین خرم، جمشید گرگین، مهرداد فلاحتگر، قدرت دلاوری و ناصربنایی آمده: فردی به نام ساسان کمالی که با نیرنگ مردم را فریب داده، پول هنگفتی به جیب می‌زند و فرارمی‌کند. او هنگام فرار تصادف می‌کند و وارد شهر تاریکی می‌شود.

فیلم تلویزیونی «وزن خشک» به کارگردانی مانلی شجاعی فرد و تهیه کنندگی سیروس تسلیمی جمعه 19شهریورماه 15 دقیقه بامداد ازشبکه یک سیما پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی هرمز هدایت، کیکاووس یاکیده و آزیتا حاجیان می‌بینیم: بهاره کلیه‌هایش را در یک بیماری از دست می‌دهد. این اتفاق چند سال قبل برای مادرش رخ داد و او فوت کرد. پدر درصدد پیدا کردن یک کلیه از نوع خونی O منفی است. عمه بهاره این گروه خونی را داراست ولی آن را از برادرش پنهان کرده است.

********************

فیلم تلویزیونی «روزی که می‌آید» به کارگردانی کاوه سجادی حسینی و تهیه کنندگی  پژمان لشکری جمعه 19شهریورمصادف با روزعید سعید فطرساعت 16 ازشبکه یک سیما پخش می‌شود.

فیلم تلویزیونی «روزی که می‌آید» سه قصه را به موازات یکدیگر درمورد نگهبان زندان، زندانی وشخصی که از خانه‌اش دزدی شده روایت می‌کنند، دراین کار، نگهبان زندان با زندانی ارتباطی دوستانه برقرار کرده و کمک می‌کند که ماه رمضان به خانه‌اش برود، اما این آغاز یک زندگی مخاطره‌آمیز برای نگهبان است.

ستاره اسکندری، بابک حمیدیان، شبنم مقدمی، احمد ساعتچیان، جواد عزتی، عزیز هنرآموز، سیمین اسدی، محمدرضا مالکی، فرزان فیاض زاده، مینا محترمی و شقایق حصیبی درفیلم تلویزیونی «روزی که می‌آید» از تولیدات سال جاری مرکز سیما فیلم بازی کرده‌اند.

**************

فیلم تلویزیونی «بلور باران» به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیه کنندگی حسین طاهری جمعه 19شهریور مصادف با روزع ید سعید فطر ساعت 23 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

«بلورباران» داستان شخصی به نام مجید قریب را روایت می‌کند که مترجم کتاب‌های رمان از زبان فرانسوی است. درآغازترم جدید، قراراست دختر برادر مجید قریب به نزدش بیاید. که از بیماری وسواس رنج می‌برد و با ورود پری، درگیری‌هایی بین او و مجید روی  می‌دهد.همزمان معلم زبان پری نیز پای به خانه مجید می‌گذارد.

علیرضا خمسه، زیبا بروفه، شهرزاد کمال زاده، اشکان اشتیاق، منوچهروالی زاده و کامران فیوضات درفیلم تلویزیونی «بلور باران» از تولیدات مرکز سیما فیلم بازی کرده‌اند.


شبکه دو

فیلم سینمایی «راز دخترم» با بازی جنیفرگرانت، نینا دابرِو واستیو بایرز پنجشنبه 18 شهریور ساعت 30/ 23 ازشبکه دو سیما پخش می‌شود.

درخلاصه داستان فیلم آمده: «جاستین» دانشجوی جوانی است که به طور ناخواسته درگیر ماجرای سرقت از یک طلا فروشی می‌شود که مادرش «دنیس» در آنجا کار می‌کند. ماجرا از این قرار است که نامزدِ جاستین «برِنت» به همراه برادرش «رِجی» شبی به دنبال او آمده چنین عنوان می‌کنند قرار است به سینما بروند. اما ناگهان جلوی درب طلا فروشی توقف کرده با اسلحه وارد آنجا می‌شوند.

فیلم سینمایی «راز دخترم» به کارگردانی داگلاس جکسون و تهیه کنندگی نِیل بریگ من محصول سال 2007 کانادا می‌باشد.

**************

فیلم تلویزیونی «سلام نابغه» به کارگردانی جواد مزدآبادی و تهیه کننده محمد رضا شفیعی جمعه 19شهریور مصادف با روزعید سعید فطرساعت 30/ 17 از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم آمده: دکتر زرین کلاه نابغه تبلیغات در صنعت گردشگری برای سخنرانی به کیش می‌آید که به طور ناگهانی در اثر تشابه اسمی با کارگری، دکتر زرین کلاه را به اشتباه از فرودگاه به سوی کارگاهی و کارگر را به هتل برای سخنرانی می‌برد.

شهره سلطانی، رامین ناصرنصیر، مهران رجبی، افشین سنگ چاپ و اسداله یکتا در فیلم تلویزیونی «سلام نابغه» بازی کرده‌اند.


شبکه سه

فیلم سینمایی «شوالیه تاریکی» به کارگردانی کریستوفر نولانجمعه 19 شهریورساعت 30 /11 از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

در این فیلم با بازی کریستین بیل، هیت لجر وآئرون آکهارت می‌بینیم: بتمن در پی مبارزه با تبهکاران در شهر گوتهام است که سروکله تبهکاری روانی بنام ژوکر پیدا می‌شود، او با دوستانش تصمیم می‌گیرند بتمن را بکشند. «هاروی رنت» دادستان شهر و نامزدش راشل که قبلاً نامزد بتمن بوده توسط ژوکر گروگان گرفته می‌شوند، بتمن هاروی رنت را نجات داده ولی راشل می‌میرد.

فیلم سینمایی «شوالیه تاریکی» محصول سال 2008 آمریکا می‌باشد.

***************

فیلم سینمایی «چشم آفتاب» به کارگردانی حسن لفافیان و تهیه کنندگی مجید افضلی جمعه 19 شهریورساعت 30/ 14 از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم خواهید دید: دکتربرازگویی به‌همراه دخترش برای تحقیقاتی درباره اثرات تخریبی «باد مهمان» به شهرسوخته آمده‌اند.ساسان امیری مهندس الکترونیک نیز مدت‌هاست درسایت باستان شناسی شهرسوخته‌ فعالیت می‌کند. او قصد ربودن شی قیمتی به نام «چشم آفتاب» را دارد که از کاوش‌های باستان‌شناسی درآن دیاربدست آمده است. او با هوش و درایت و تجربه زیاد موفق به سرقت‌ چشم آفتاب و گریز از سوءظن‌های نیروی انتظامی منطقه می‌شود. ساسان در یک جشن عروسی با دکتر برازگویی و دخترش آشنا می‌شود.

محمد رضا فروتن، محمود عزیزی، مینا دلبری، رضا خداداد بیگی و فرشته سرابندی درفیلم سینمایی «چشم آفتاب» ازتولیدات مرکز سیستان و بلوچستان سال 1388 بازی کرده‌اند.


شبکه چهار

فیلم سینمایی «فرانکی عزیز» پنجشنبه 18شهریورساعت 11ازشبکه‌ چهارسیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان آمده: فرانکی موریسون پسرکی نه ساله با ضعف شنوایی است که در زمان خردسالی پدرش که علاقمند به ماجراجویی‌های دریایی بوده آنها را ترک می‌کند و دیگر بازنمی‌گردد. اکنون فرانکی دچار بحران ناشی از خلأ فقدان پدر شده، به طوری که مدام برای پدرش نامه می‌نویسد که برگشت می‌خورد و درمیان اسباب و اثاثیه مادرش به دنبال قسمت پاره شده عکس عروسی مادر، لباس عروسی‌شان و... می‌گردد. مادرفرانکی لیزی که گویا نمی‌خواهد واقعیت را به فرانکی بگوید، مستأصل شده با مشورت با مادرش تصمیم می‌گیرد به مردی پول بدهند تا نقش پدر فرانکی را ایفا کند.

میلی موریتمر، ژرارد باتلرو شارون اسمال درفیلم سینمایی «فرانکی عزیز» به کارگردانی شونا آیرباچ محصول سال 2004 انگلستان بازی کرده‌اند.

***************

فیلم سینمایی «سرقت از برینک» به کارگردانی ویلیام فرید کین جمعه 19 شهریور ساعت 9 صبح از شبکه چهارسیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی پیتر فالک و پیتر فویل می‌بینیم: تونی که بزهکاری خرده پا است به همراه دار و دسته ساده لوح‌اش دست به سرقت می‌زند اما دستگیرمی‌شوند. پس از آزادی دوباره با پیشنهاد دوستانش دست به سرقت از یک کارخانه ساخت آدامس می‌زند، اما برخلاف تصور پول اندکی نصیبش می‌شود. آنها باوجود پول اندکی که بدست آورده‌اند به همسایه‌های خود کمک می‌کنند. روزی برحسب تصادف متوجه می‌شود مؤسسه مالی برینک سیستم امنیتی ضعیفی دارد.

***************

فیلم سینمایی «توطئه پلید دکتر فومانچو» به کارگردانی پیرس هاگارد جمعه 19 شهریور مصادف با روز عید سعید فطر ساعت 30 /20 از شبکه چهارسیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم با بازی پیترز سلرز و هلن میرن آمده: دکترفومانچی اکسیر جوانی خود را از دست داده است و برای ساختن دوباره این اکسیر باید دو الماس را از آمریکا به دست آورد. یکی از الماس‌ها توسط شاگردان دکترمانچو به سرقت می‌روند و کارآگاه معروف (پیترز سلرز) متوجه می‌شود که او برای اکسیرباید الماس دوم را بدست آورد. به همین دلیل برای به دام انداختن او نقشه‌ای طراحی می‌کنند.

فیلم سینمایی«توطئه پلید دکترفومانچو» محصول مشترک آمریکا وانگلستان در سال 1980 ساخته شده است.


شبکه تهران

فیلم سینمایی «پنج کودک جسور» پنجشنبه 18 شهریورساعت 30 /10 از شبکه تهران پخش می‌شود.

داستان فیلم مربوط می‌شود به پنج کودک که نزد یک استاد فنون رزمی زندگی می‌کنند و از او فنون رزمی هم می‌آموزند. استاد همیشه به آنها متذکر می‌شود که این فنون برای کتک زدن مردم نیست، بلکه برای دفاع از حقوق افراد ضعیف است. یکی از بچه‌ها که از دیگران کوچکتراست، ناراحتی قلبی دارد و باید هرچه زودتر پیوند قلب شود. بچه‌ها با سختی فراوان بالاخره موفق می‌شوند که یک قلب پیوندی برای او پیدا کنند؛ ولی یک گروه تبهکاربه آن بیمارستان یورش می‌برند و قلب پیوندی را نیز از بین می‌برند. بچه‌ها سعی می‌کنند که با آنها مبارزه نمایند و آنها را شکست دهند و موفق هم می‌شوند. در این درگیری‌ها خواهر رئیس تبهکاران کشته می‌شود و بچه‌ها از قلب او برای پیوند قلب استفاده می‌نمایند و گروه تبهکاران را نیز دستگیر و تحویل پلیس می‌دهند.

نانتاووتی بونراپساپ، ساسیسا جیندامانی و پیمچانوک لوویست پاپبوون درفیلم سینمایی «پنج کودک جسور» محصول سال 2009 تایلند در ژانر کمدی وحادثه‌ای ایفای نقش کرده‌اند.

***********

فیلم تلویزیونی«یخ در بهشت» جمعه 19شهریورساعت 30 /13 از شبکه تهران پخش می‌شود.

در فیلم تلویزیونی «یخ در بهشت» با بازی اسداله یکتا و شهرام قائدی می‌بینیم: یحیی وگل آقا کارگرمنازل هستند و برای کار به خانه ای در شمال شهر می روند. آنها درآن خانه با «قدرت» سرایدار خانه آشنا می شوند. اما بزودی متوجه حضور افراد دیگری نیز می گردند که هریک از وجود دیگری بی اطلاع است. حتی آنها با پیرمردی آشنا می‌شوند که به گفته گروهی دیگر، سالها مرده است. از طرفی افراد متفاوت خانه که گویی در زمانهایی مختلف زندگی می کنند، امروز را روز تولد گل آقا می دانند و او را نیز وارث تمام اموال عمویشان قلمداد می کنند که باید در آن شب با حضور وکیل عمو، تکلیف اموال مشخص گردد.

فیلم تلویزیونی «یخ در بهشت» به کارگردانی جواد مزدآبادی و تهیه کنندگی سعید منتظرالمهدی در ژانر درام و کمدی ساخته شده است.

****************

شبکه تهران جمعه 19 شهریور ساعت 19 فیلم سینمایی «ماجراجویی در روسیه» به کارگردانی‌ فرانکو پروسپری و الدار رای زانو را برای ‌پخش درنظرگرفته است.

در خلاصه داستان فیلم سینمایی «ماجراجویی در روسیه» آمده: پیرزنی که درشرف مرگ است، رازپنهان شده گنجی را برای تنها نوه خود که دختر است، بازگو می کند. دراین میان افراد حاضردراتاق بیمار، ازمحتوای این راز مطلع شده و همه درصدد رسیدن به گنج، عازم روسیه می شوند.

 آندری میرانوف، نینتو داوولی، آنتونیا سانتیلی و آلجییرو نوشسه درفیلم سینمایی «ماجراجویی در روسیه» محصول سال 1974 کشورهای روسیه و ایتالیا در ژانر کمدی و ماجراجویی به‌ عنوان بازیگران اصلی ایفای نقش کرده‌اند.


شبکه قرآن

فیلم تلویزیونی «اگر باران ببارد» به ‌کارگردانی محمد حسین حقیقی و تهیه کنندگی مجتبی شاهسوند جمعه 19 شهریور ساعت 15 از شبکه قرآن پخش می‌شود.

درخلاصه داستان فیلم آمده:علی دهکردی برای ادای نذرخود راهی روستایی نامعلوم می‌شود.دربین راه اتومبیلش خراب شده مجبور می‌شود پیاده به روستایی در آن حوالی برود. مردم روستا که ازغریبه‌ها خوششان نمی‌آید جایی برای خواب در اختیارش نمی‌گذارند لاجرم به یک امامزاده رفته شب را سر می‌کند.

دراین فیلم تلویزیونی علی دهکردی، علی اوسیوند و محمد رضا داوود نژاد به عنوان بازیگران اصلی ایفای نقش کرده‌اند.

*****************

سیمای استان‌ها

فیلم سینمایی «دامادی به نام صفر» جمعه 19شهریورساعت 14 ازسیمای استان‌ها روی آنتن می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم آمده: خانواده‌ای که در مجالس عروسی برنامه اجرا می‌کردند و به پول احتیاج داشتند، روزی مشتری خوبی جذب می‌کنند و بسیارخوشحال می‌شود، اما طولی نمی‌کشد که زوج جوان دچار اختلاف شده و عروسی به هم می‌خورد و آنها در طول فیلم تلاش می‌کنند تا عروسی دوباره سر بگیرد تا آنها هم پول خوبی به دست آورند.

فیلم سینمایی «دامادی به نام صفر» به کارگردانی فرشاد ارج درژانر کمدی می‌باشد
[ پنج شنبه 89/6/18 ] [ 8:10 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک موسسه آموزش زبان با همت «میراندا» مدرس چینی اقدام به برگزاری دوره آموزش زبان چینی در تهران کرده که با استقبال زبان آموزان ایرانی در فصل تابستان مواجه شده است.





























[ پنج شنبه 89/6/18 ] [ 8:8 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
کاراکاس - خبرگزاری مهر: آبشار آنجل بلند‌ترین آبشار دنیا به ارتفاع 1002 متر است که در میان جنگل‌های دورافتاده پارک ملی کانایما در ایالت بولیوار در جنوب شرقی ونزوئلا جای دارد.


















[ پنج شنبه 89/6/18 ] [ 8:7 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
اسناد پیداشده در ماشین شاه مخلوع رونمایی شد































[ پنج شنبه 89/6/18 ] [ 8:7 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
خبر اول صبح دوشنبه مطبوعات ورزشی ترکیه، ازدواج مصطفی دنیزلی ?? ساله بود.

به گزارش «خبر آنلاین»، سرمربی سابق تیم‌های پاس و پرسپولیس که یکی از دو مربی سرشناس کشور همسایه ایران است در هفتاد سالگی، بار دیگر پای سفره عقد نشست و زندگی جدید خود را با همسر ?? ساله اش اوین ایلچی که خانواده‌ای کردتبار است جشن گرفت تا خبر ازدواج او روی جلد معتبر ترین نشریات و روزنامه‌های ترک زبان نقش ببندد.

کمتر از دو ماه قبل بود که دنیزلی قرارداد سه ساله خود را با باشگاه بشیکتاش ترکیه فسخ کرد. او در سال ???? و پس از سه سال فعالیت در فوتبال ایران توانست در بازگشت به کشورش خوش بدرخشد و بشیکتاش را در سه جام معتبر کشورش به اوج برساند و قهرمانی را هم از آن خود کند.

سال قبل هم تیم او یکی از تیم‌های بالای جدول لیگ بود و دنیزلی پا به سن گذاشته توانست موفق تر از مربیان بزرگی چون فرانک رایکارد یا لوئیس آراگونس باشد. او در پایان این فصل و درحالی که پیشنهاد همکاری از باشگاه استیل آذین تهران داشت، قرارداد خود را با بشیکتاش فسخ کرد.

این تصمیم به خواست دنیزلی بود و در ایران این شایعه را قوت بخشید که او باری دیگر به لیگ برتر ایران برمی گردد و برای دومین بار تجربه موفق همکاری با مصطفی آجورلو را تکرار می‌کند اما ناگهان اعلام شد این مربی به دلیل ضایعه مغزی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در ترکیه بستری شده است.

حتی آجورلو اعلام کرد حاضر است ? ماه تیم خود را بی‌مربی نگه دارد تا شرایط دنیزلی برای بازگشت به مربیگری فراهم شود اما آنها پس از مدتی تصمیم گرفتند، تمباکوویچ کروات را برای تیم شان استخدام کنند چون تقریبا برای شان قطعی شده بود دنیزلی به ایران بر نمی‌گردد.

این مربی ترک در کشورش پس از فاتح تریم، سرشناس‌ترین است. وقتی در استانبول، ازمیر و یا دیگر شهرهای این کشور از فوتبال و مربیان ترک تبار می‌پرسی، ابتدا همه با با هیجان از فاتح تریم اسم می‌برند و در میان همه مربیان دیگرچون سنول گونش، نام دوم کسی نیست غیر از دنیزلی که سبک فوتبالش، هواداران بسیاری را در فوتبال ایران دارد.

تصمیم ناگهانی دنیزلی برای ترک بشیکتاش به بهانه بیماری و البته رد پیشنهادهای بزرگ برای شروع فوتبال و سرانجام خبر ازدواج مجدد او را نشریات ترک زبان اینگونه تعبیر کرده‌اند: « مربی کهنسال می‌خواهد بازنشسته شود. او همسری جدید برگزیده و می‌خواهد از این پس دور از استرس نشستن روی نیمکت باشد.»

[ چهارشنبه 89/6/17 ] [ 4:1 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
در دنیای وحش اتفاقات نادری رخ می‌دهد که عموماً به دلیل در دسترس نبودن عکاس، لحظاتی باورنکردنی ثبت نمی‌شود ولی این بار گونه خاصی از عنکوبت‌های بومی‌ اقیانوسیه در استرالیا (Golden Orb Weaver) پرنده‌ای از گونه فنچ را در تارهای محکم و طویل خود اسیر کرده و طعمه خود ساخته است.

به گزارش زیست بوم، شناسان استرالیایی این گونه عنکبوت معمولاً به اندازه کف دست یک انسان بالغ رشد می‌کند ولی نمونه‌هایی در شمال استرالیا با ابعاد بزرگتر هم گزارش شده‌اند، شکار و خوردن پرنده از رفتارهای نادر برای این نوع عنکبوت به شمار می‌رود.



[ چهارشنبه 89/6/17 ] [ 4:0 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یکی از اعضای شورای رهبری منافقین با اشاره به سوء استفاده‌ همه جانبه سرکرده منافقین از زنان این فرقه، از بهره‌کشی جنسی شدید وی از زنان این گروه پرده برداشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) بتول سلطانی که بیش از دو سال از فرار وی از پادگان اشرف می‌گذرد در مورد سوء استفاده‌های گسترده سرکرده منافقین از زنان این فرقه ابراز داشت: بعد از اینکه زمستان 1376 در جمع بزرگ شورای رهبری توسط مسعود و مریم رجوی در قرارگاه بدیع‌زادگان به من رده شورای رهبری ابلاغ شد یک سلسله نشستها برای این گروه که تازه شورای رهبری شده بودند شروع شد.

وی به برنامه تدارک دیده شده برای سوء‌استفاده از زنان این فرقه اشاره کرد و افزود: برای اینکه مسعود رجوی به امیال خود برسد ما به سالنی موسوم به سالن X وارد شدیم؛ کف این سالن ملافه‌های سفید پهن و به قالی تثبیت کرده بودند. همه سالن به رنگ سفید بود. دو مبل سفید هم وسط آن قرار داده بودند. جلوی این دو مبل یک میز که در آن قرآن و آئینه و شمع‌هائی که روشن بود به همراه یک جعبه که بعداً متوجه شدم گردنبندهای طلا در آن است و یک کیک بزرگ چند طبقه قرار داشت که پس از خواندن صیغه میان همه زنان شورای رهبری و مسعود رجوی، ‌او از زنان شورای رهبری سازمان خواست مقابل او آزادانه رفتار کنند و پس از آن تا مدت‌ها از زنان شورای رهبری سوءاستفاده می‌کرد.

وی سپس به سوءاستفاده‌های متعدد رجوی از زنان فرقه اشاره و ادامه داد:‌ مسعود رجوی بسیاری از زنان مطلقه فرقه را که مجبور به جدایی از شوهرانشان کرده بود مورد کامجویی قرار می‌داد.

این عضو سابق شورای رهبری منافقین گفت: مسئله ارتباط با مسعود رجوی را به گونه‌ای ترسیم کرده بودند که گویی قرار بود مقدس‌ترین اقدام را انجام بدهیم و مسعود رجوی هم برای توجیه رفتار خود از آیات قرآن استفاده می‌کرد.

سابقه سو‌ء استفاده منافقین از زنان و دختران مربوط به سال‌های دور می‌شود و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن نیز سوء استفاده از جنس زن در این فرقه فراوان بوده است، به گونه‌ای که سران این سازمان تروریستی قبل از پیروزی انقلاب و در دهه 50 تلاش می‌کردند برای جذب جوانان به گروه خود از ابزاری به نام دختران و زنان استفاده کند که طبیعی بود این استفاده هزینه‌های زیادی نیز برای زنان و دختران مورد نظر به همراه داشت. جدا از آن بخش از زنان و دخترانی که باشعارهای زیبای آن دوران سازمان مجاهدین خلق جذب آن شده بودند ، بسیاری از زنان و دختران دراثر فریب و جبری ناخواسته مجبور بودند به خواسته‌های کثیف فرقه رجوی درآن زمان برای جذب نیرو تن در دهند؛ کشاندن همکلاسی‌ها و دوستان محله به خانه تیمی و تجاوز اعضاء سازمان و تصویربرداری و عکس برداری از صحنه‌های شرم آور، تهدید و در تنگنا قرار دادن دختران بی گناه یکی از راهکارهای اصلی سازمان برای جذب دختران جامعه بود که از نظر سازمان منافقین برای عملیات‌های مختلف می‌توانست مفید باشند.

البته هدف سران منافقین برای جذب زنان و دختران بلند مدت بود و یکی از روش‌های موفق در آن دوران استفاده ابزاری از زنان و دختران بود که تعداد زیادی از آنها از ترس آبرو و رسوایی مجبور بودند بر طبق خواسته‌های سازمان عمل کنند. البته در آن دوران که سازمان مجاهدین خلق کارکردها و رفتارهای فرقه‌ای‌اش هنوز گسترش نیافته بود این سازمان شدیدا ازاین مساله که اسرار چنین روش‌هایی در جامعه گسترش یابد واهمه داشت و از آن جلوگیری می‌کرد.

کارکرد خشونت و استفاده جنسی از زنان در فرقه مجاهدین آنقدر زیاد بوده است که صدای فریاد شخصیت‌ها و نویسندگان بین‌المللی را نیز درآورد،‌ به گونه‌ای که دو سال قبل دبیر دوم سفارت آمریکا در بغداد طی گزارشی مستند، از بخشی از جنایات سرکرده گروهک تروریستی منافقین در تسویه حساب‌های خونین و کشتار همکاران خود، تجاوز به زنان حاضر در پادگان اشرف، مسموم سازی و اعدام ده‌ها تن از اعضای بریده این گروهک پرده برداشت.

این مقام آمریکایی که به مدت 9 ماه، اسناد و پرونده‌های گروهک منافقین در عراق را مورد مطالعه و بازبینی قرار داده و خود نیز از مسوولان مرتبط با مسائل پادگان اشرف بوده است، در گزارش خود می نویسد: مسعود رجوی مانند «ملک فاروق» پادشاه سابق مصر حتی به زنان همکار خود نیز رحم نمی کند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: رجوی روابط جنسی گسترده‌ای با افراد نظامی، سیاسی و دفتری زن این گروهک داشته است و دستور عقیم سازی برخی از آنان را نیز صادر کرده بود.

وی در این گزارش یادآور شده است که خود شاهد دیدن فیلم‌هایی از اعترافات این زنان بوده است. دبیر دوم سفارت آمریکا در بغداد همچنین متذکر شده است که رجوی برای دست یافتن به برخی از زنان و بانوان در این سازمان، همسران آنها را به ماموریت‌های مرگ بار می فرستاد و به شیوه «ناپلئون» زنان آنها را تصاحب می کرد و در اسناد موجود در پادگان اشرف نیز به این موضوع برمی‌خوریم که تعدادی از مرگ‌های اعضای این گروهک تصادفی نبوده بلکه از قبل برنامه ریزی شده است.
[ چهارشنبه 89/6/17 ] [ 3:59 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با تائید وجود قبوض برق 200 هزار تومانی برای برخی مشترکان گفت: این قبوض به دلیل مصرف بالای برق بدون محاسبه یارانه اعمال شده است.

محمد بهزاد در گفت‌وگو با مهر درباره قبوض برق برخی مشترکان که با افزایش شدید قیمتی مواجه بوده است، گفت: از سال 83 به بعد هیچ تغییری در نرخ برق داده نشده و متوسط نرخ برق، همچنان ثابت است، در عین حال منحنی قیمت برق به نحوی است که تا زیر الگوی مصرف، قیمت حداکثر حدود 100 ریال برای هر کیلووات ساعت محاسبه می‌شود. بیشتر مشترکان شبکه برق کشور کمتر از الگو، مصرف می‌کنند.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به تقسیم بندی پنج‌گانه برای الگوی مصرف برق در کشور افزود: 5 منطقه نرخ برق در کشور وجود دارد که شامل منطقه عادی، گرم1، گرم2، گرم3 و گرم 4 است. بر این اساس در مناطق عادی که تهران نیز در این دسته قرار می‌گیرد، الگوی مصرف برق در زمستان 200 کیلووات ساعت و در تابستان 300 کیلووات ساعت است. بنابراین متوسط الگو در مناطق عادی 250 کیلووات ساعت محاسبه می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر مشترکی کمتر از 250 کیلووات ساعت در ماه، برق مصرف کنند، هزینه برق وی به ازای هر کیلووات ساعت 100 ریال است، بنابراین در قبض که دوره‌ای دو ماهه را شامل می‌شود، حداکثر صورتحساب 5 هزار تومان خواهد بود. به این معنا که اگر مشترکی در یک دوره(2 ماه) 500 کیلووات برق مصرف کند، باید بابت آن 5 هزار تومان بپردازد.

بهزاد افزود: در قبوض مشترکانی که از 250 کیلووات بالاتر مصرف دارند، علاوه براینکه میزان مصرف بالا می‌رود، متوسط نرخ نیز افزایش خواهد یافت؛ به نحوی که قیمت برق برای مشترکانی که بین 250 تا 350 کیلووات مصرف دارند، متوسط قیمت برق، 150 ریال بابت هر کیلووات ساعت خواهد بود.

معاون وزیر نیرو ادامه داد: مشترکانی که در رنج 600 کیلووات در ماه و 1200 کیلووات در یک دوره(2 ماه)، برق مصرف می‌کنند باید به ازای هر کیلووات ساعت 400 ریال بپردازند، بنابراین صورتحساب چنین مشترکی که 1200 کیلووات در دو ماه مصرف کرده باشد، حدود 48 هزار تومان خواهد شد.

وی علت اصلی بالا رفتن قیمت برق برخی مشترکان را روزهای تابستانی گرم و متوالی و در نتیجه افزایش مصرف برق دانست و اظهار داشت: کنتورها بدون دخالت‌های انسانی میزان مصرف برق را به ثبت می‌رسانند و فرآیند صدور قبوض نیز به صورت کامپیوتری صورت می‌گیرد، بنابراین خطا در حد صفر است و بنابراین، هر مشترک به هر اندازه که مصرف کرده باشد، قبض دریافت می‌کند.

معاون وزیر نیرو تصریح کرد: البته تعداد اندکی از مشترکان مصارفی بالاتر از الگوی تعیین شده دارند و برخی از آنها، به خاطر تابستان گرم امسال، از کولرهای گازی استفاده کرده‌اند، این درحالی است که مصرف برق کولرهای گازی، 4 تا 5 برابر کولرهای آبی است، در نتیجه مصارف شدیدا افزایش پیدا کرده است.

بهزاد به ارایه مثالی در خصوص قبض برق یکی از مشترکان در استانهای شمالی اشاره کرد و گفت: این مصرف کننده در سال گذشته، 400 کیلووات در هر ماه مصرف کرده است؛ در حالی که مصرف وی در سالجاری به 2580 کیلووات رسیده است، بنابراین مصارف این مشترک به شدت افزایش یافته و قیمت برق وی نیز به شدت بالا رفته است. بنابراین ریشه اصلی افزایش برخی صورتحسابهای برق به خصوص در استانهای شمالی، استفاده شدید از کولرهای گازی در زمان طولانی از شبانه روز بوده است.

وی به ارایه تسهیلات از سوی وزارت نیرو به مشترکان در استانهای شمالی اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو برای رفاه حال مشترکان استانهای شمالی، دستور داده است تا رقم قبض در اقساط طولانی، امهال شود، ضمن اینکه در حال بررسی اطلاعات سازمان هواشناسی است تا با توجه به درجه حرارت و رطوبت ظرف 3 سال گذشته، گیلان و مازندران را از مناطق عادی خارج و در مناطق گرم جای دهد.

بهزاد ادامه داد: در صورت نهایی شدن این بررسی و کسب مجوزهای لازم از سوی وزارت نیرو، صورتحساب مشترکان استانهای شمالی مجدد براساس مناطق گرم صادر خواهد شد و اگر مشترکی، پول بیشتری پرداخت کرده باشد به وی بازپرداخت شود.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تصریح کرد: وزارت نیرو این اطمینان خاطر را به استانهای شمالی کشور می‌دهد که جای هیچگونه نگرانی نیست و موضوع کاملا بررسی خواهد شد تا این مشکل حل شود.

وی از مردم درخواست کرد که اگر بنا به ضرورت مجبور به استفاده از کولرهای گازی هستند، حتما در ساعات کمتری از شبانه روز، به استفاده از آنها بپردازند تا قبض برق آنها رقم بالایی نداشته باشد.چراکه وقتی مصرف از الگو بالاتر می‌رود، هم میزان مصرف و هم میانگین نرخ بالا می‌رود.

بهزاد گفت: اگر مصارف برق از 825 کیلووات در ماه بالاتر رود، میانگین نرخ به ازای هر کیلووات ساعت 773 ریال می‌شود.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در پاسخ به این سئوال که مشترکان تهرانی که نسبت به قبوض خود معترض هستند باید به کجا مراجعه کنند، گفت: ادارات برق شعبه‌های مختلف شرکت توزیع برق تهران بزرگ در خدمت مردم و آماده بررسی و پاسخگویی به آنها هستند تا اگر نیاز باشد، توضیحات را ارایه دهند و حتی در موارد خاص، امکان پرداخت قبوض به صورت اقساطی نیز وجود دارد.

بهزاد در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه برای یک مشترک دو قبض صادر شده است، گفت: من این موضوع را ندیده یا نشنیده ام که دو قبض در بازه زمانی مشخصی صادر شده باشد؛ اما اگر این اشتباه به وجود آمده باشد که احتمالش بسیار ضعیف است، مشترک می‌تواند به ادارات برق مراجعه کند.

وی با بیان اینکه مبالغی که برای مشترکان پرمصرف محاسبه می‌شود، بدون یارانه خواهد بود، تاکید کرد: اگر مصرف یک مشترک از مرز 825 کیلووات در ماه بگذرد، به ازای هر کیلووات ساعت 773 ریال باید بپردازد که به این رقم، یارانه‌ای تعلق نمی‌گیرد.

بهزاد گفت: البته وزارت نیرو برای رفاه حال مردم، قیمت تمام شده برق را معادل سال گذشته یعنی 773 ریال اعمال کرده و هنوز قیمت برق مصوب بودجه 89 که معادل 832 ریال در هر کیلووات ساعت است را لحاظ نکرده است.

مهر سه شنبه هفته جاری گزارش داد: اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در کشور با وجود اینکه هنوز آغاز نشده، اما قبوض برق، شهروندان تهرانی را همچون مردم شمال کشور شوکه کرده است.

این گزارش نشان می‌دهد: قبوض برق 150، 200 و حتی بیش از 220 هزار تومان برای برخی مشترکان برق در شهر تهران آمده است.

یکی از مشترکان برق در شهر تهران با بیان اینکه کولر گازی در منزل خود ندارد، به خبرنگار مهر گفت: قبض برق 203 هزار تومانی وی را شوکه کرده است.

در این میان، برخی شهروندان تهرانی هم هستند که همیشه قبض برق آنان به طور متوسط 10 هزار تومان می‌آمد اما این بار قبض برقشان بیش از 50 هزار تومان آمده است.

این موضوع حتی برای برخی مشترکان برق که همیشه قبض برقشان زیر 1000 تومان بود، صادق است به طوری که در قبض دوره جدید این مشترکان رقم بیش از 7 هزار تومان درج شده است.

در این میان، اگر مسئولان وزارت نیرو نیز قبض برق منزلشان را کنار یکدیگر بگذارند، قطعا به این نتیجه می‌رسند که اتفاقی در قبوض برق مردم پیش از اجرای هدفمندی یارانه‌ها افتاده است. اگرچه برخی‌ها درج رقمهای نجومی در قبوض برق را تلنگری به مردم برای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها تعبیر می‌کنند.

[ چهارشنبه 89/6/17 ] [ 3:59 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شهردار کلانشهر تبریز با استقبال از ایده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی مبنی بر نامگذاری یکی از خیابان های تبریز به نام کریم باقری، با این پیشنهاد موافقت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علیرضا نوین در آئین تجلیل باشگاه تراکتورسازی تبریز از کریم باقری به عنوان بازیکن اخلاق دهه گذشته فوتبال ایران گفت: تلاش خواهد شد با همکاری شورای اسلامی شهر تبریز پیشنهاد نامگذاری یکی از خیابان های تبریز به نام کریم باقری به سرعت محقق شود.

وی همچنین گفت: در همایش سال گذشته "زنده نامان" که همه ساله به همت شهرداری تبریز برگزار می شود، کریم باقری به عنوان یکی از برگزیده های این همایش انتخاب و معرفی شد ولی به خاطر سفر، شرکت در این مراسم برای این بازیکن بااخلاق تبریزی ممکن نشد که در همین مراسم هدایا، لوح و تندیس مربوطه تحویل می شود.

شهردار تبریز گفت: کریم باقری معلم اخلاق عرصه ورزش است و باید جوانان این ورزشکار ر الگوی خود قرار دهند.

در ادامه این مراسم، محمدحسین جعفری ‌مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز هم طی سخنانی گفت: هدف از برگزاری برنامه تجلیل از کریم باقری گردهمایی همه افرادی بوده است که از سال های دور همراه این باشگاه بوده اند.

وی همراهی مردم در رسیدن تیم تراکتورسازی به هدفگذاری صورت گرفته مبنی بر حضور در رقابت های باشگاه های آسیا را ضروری خواند و گفت:کمک همه هواداران‌، مسئولان و مردم در آسیایی کردن تیم فوتبال تراکتورسازی، وقوع این اتفاق را تسریع خواهد کرد.

در این مراسم از کریم باقری به عنوان بازیکن اخلاق دهه گذشته فوتبال ایران تجلیل شد.
[ چهارشنبه 89/6/17 ] [ 3:58 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


[ چهارشنبه 89/6/17 ] [ 3:58 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 117
بازدید دیروز: 222
کل بازدیدها: 1667081