علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

روایت شهید علی واعظی‌فرد خردسال‌ترین شهید استان قزوین از آن حکایت‌هایی است که می شود باور نکرد و به راستی چگونه باور کنیم که دانش آموزی دوازده ساله به آن درجه از معرفت برسد که لبیک گوی ندای پیر روشن ضمیری باشد که  دلها را با خداوند پیوند داد.

حکایت این شهید کوچک شنیدنی است؛ آن هم از زبان پدر روحانی‌اش که هنوز به مقامی که فرزندش رسیده است، غبطه می‌خورد؛ مقام والای شهادت ...

نخست:

علی در مدرسه شاگرد نمونه و درس‌خوانی بود و هیچگاه نشد معلم‌هایش از او گله و شکایتی داشته باشند.

هرچند او سن کمی که داشت، در جریان انقلاب اسلامی فعال بود و با هم‌محله‌ای‌ها و دوستانش در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد. در زیرزمین یک قیف بزرگ داشتیم که برای ریختن نفت استفاده می‌کردیم. هرازگاهی می‌رفت بالای پشت‌بام خانه و قیف را جلوی دهانش گرفته و فریاد مرگ بر شاه سر می‌داد. یادم هست که نزدیکی‌های پیروزی انقلاب اسلامی یک روز به همراه شهید مرتضی داودی با یک کامیون به آبگرم همدان رفتیم تا برای مردم نان جمع‌آوری کنیم، آن روز‌ها به دلیل هجوم عوامل ر‍ژیم در شهر‌ها و به آتش کشیدن مغازه‌ها و تعطیلی آن‌ها، نان یافت نمی‌شد.

سه شب در آبگرم ماندیم و طول این مدت اهالی روستاهای پیرامون نان‌های زیادی پخته و برای رساندن به مردم، تحویل ما می‌دادند.

نزدیک هفتاد خروار نان جمع‌آوری شده بود که چهل خروار آن را به منزل آیت‌الله طالقانی در تهران فرستادیم که بین مردم تقسیم شود، بیست خروار هم به قم فرستادیم، بقیه? نان‌ها را هم به کامیون بار زده و رهسپار قزوین شدیم.

شب که رسیدیم قزوین، حکومت نظامی بود و رفت‌وآمد ماشین‌ها و آدم‌ها ممنوع، اما وقتی ما وارد شهر شدیم و از کنار نیروهای نظامی گذشتیم، انگار همه کور و کر بودند.

به در منزل که رسیدم، دیدم مادر علی جلوی در ایستاده، گفتم: اینجا چکار می‌کنی؟ گفت: علی از سر شب رفته تظاهرات، تا حالا نیامده و من نگرانم.

شب بود و حکومت نظامی و طبیعتاً هم نمی‌شد کاری انجام دهیم، برای همین تا صبح صبر کردیم.

ساعت 9 صبح بود که علی آمد. پرسیدم: علی تا حالا کجا بودی؟ گفت: در خیابان سعدی تظاهرات می‌کردیم که نیروهای نظامی ما را محاصره کردند، در همین حال پیرزنی در خانه‌اش را باز کرد و گفت: پسرای من بیایید درون خانه و ما که نزدیک سی نفر بودیم، همگی رفتیم خانه? آن پیرزن. خانه? پیرزن بسیار کوچک بود، اما دل بزرگی داشت. رفت هر چی سیب‌زمینی داشت ریخت توی قابلمه و آب پز کرد، سپس قابلمه را با مقداری نان که داشت، جلوی ما گذاشت و گفت: ببخشید، بیشتر از این چیزی نداشتم و ما هم شام را با پیرزن خوردیم و تا صبح هم آنجا خوابیدیم.

دوم:

علی وقتی خانه بود، با اینکه کل خانه? ما هفتاد متر بود، اما وقتی می‌گفتم برو فلان کار را توی حیاط انجام بده و یا فلان وسیله را از زیرزمین بیاور می‌گفت: من می‌ترسم و نمی‌رفت، اما پس از شهادتش، یکی از همرزمانش که در پایگاه زینبیه با هم فعالیت می‌کردند می‌گفت: علی در جریان عملیات بیت‌المقدس، با وجود شهدای زیاد و شدت شلیک گلوله‌های دشمن، از هیچ چیز ترس و وحشتی نداشت و با شجاعت تمام به قلب دشمن می‌زد.

سوم:

شاید برایتان سوال باشد که اگر علی در سن دوازده سالگی پدر و مادرش را راضی کرد که به جبهه برود، چگونه با این سن کم از سد تشکیلات اعزام به جبهه گذشته و آن‌ها راضی به اعزام وی شدند؟
باید در این رابطه بگویم که علی با توجه به اینکه سن کمی داشت، درشت اندام و رشید بود، با همه? این‌ها این موضوع برای ما هم جای سوال داشت تا اینکه ماه‌ها پس از شهادت، وسایلش را که جابجا می‌کردیم، چشممان به شناسنامه‌اش خورد که دیدیم آن را دستکاری کرده تا سنش بیشتر از آنچه بوده، نشان بدهد و به این طریق توانسته از سد مسوولین اعزام به جبهه بگذرد.

چهارم:

در مدرسه راهنمایی جهاد قزوین کلاس اول راهنمایی را می‌خواند، اما از مدرسه که بیرون می‌آمد پاتوقش پایگاه بسیج زینبیه بود. آنجا کلاس قرآن می‌رفت و احکام و طبیعتاً آموزش نظامی که این اواخر کمی هم وارد شده بود و همراه سایر بسیجیان به مأموریت‌های محوله می‌رفت.
به من که رویش نمی‌شد بگوید، اما رفته بود نزد مادرش و گفته بود: اگر پدر اجازه بدهد، می‌خواهم بروم جبهه.

مادرش که گفت، صدایش کردم. گفتم: پسرم تو هنوز دوازده سالت است. می‌خواهی بروی جبهه چه کار، غیر از اینکه جلوی دست و پای سایر رزمنده‌ها را بگیری چه کاری می‌توانی انجام بدهی؟

این را که گفتم، علی سرش را انداخت پایین و رفت توی زیرزمین و همانجا خوابید.
آن روز‌ها علی هنوز به سن تکلیف نرسیده بود، اما به خواست خودش، هر روز برای نماز صبح بیدار می‌شد.

صبح‌‌ همان روز مادرش به زیر زمین رفت تا او را برای نماز بیدار کند و پس از چند بار صدا کردن، علی با حالت خواب آلودگی به مادرش گفت: چرا من را بیدار کردید؟ داشتم خواب می‌دیدم که می‌‌روم کربلا، اما پدر جلویم را گرفت و نگذاشت.
این را که مادرش برایم تعریف کرد، گفتم حتما رمز و رازی در کار است که علی می‌خواهد جبهه برود و ما نمی‌فهمیم.

رو به علی کردم و گفتم: می‌خواهی بروی جبهه برو. این را که گفتم انگار علی «پر» درآورد.
هفده، هجده روزی هم رفت پادگان لشکر 16 زرهی قزوین و آموزش نظامی‌ دید و بعدش هم خداحافظی کرد و رفت.

پنجم:

مدتی گذشت و عملیات بیت‌المقدس آغاز شد. شور و شوق عجیبی در کشور حاکم بود و هر روز خبرهایی از جبهه و پیشروی رزمندگان اسلام منتشر می‌شد.

 من روحانی ‍ژاندارمری قزوین بودم و در یکی از‌‌ همان روز‌ها با برخی از همکاران جهت بازدید و بررسی امور به یکی از پاسگاه‌ها در 70 کیلومتری شهر زنجان رفته بودیم. در حالی از مردم در خصوص عملکرد پاسگاه پرس‌و‌جو می‌کردم، یکی از افسران نزدیکم شد و گفت: ببخشید، حاج آقای باریک‌بین، نماینده امام و امام جمعه قزوین، پیغام داده‌اند که اگر آب دستتان هست بگذارید زمین و برگردید قزوین.

دلم گواهی داد که خبری شده است، چون هنوز در حال و هوای خداحافظی علی بودم. پس گفتم: مگر علی شهید شده؟ افسر گفت: نَه

بلافاصله با همراهان راهی قزوین شدیم. نزدیکی‌های منزل که رسیدیم دیدم آشنایان و دوستان مشغول نصب پرچم و عکس و ... به در و دیوار منزل هستند، صحنه را که دیدم کاری از دستم برنمی‌آمد، رو به آسمان کردم و گفتم: الحمدالله، الهی! تو را شُکر.

ششم:

تولد علی روز سیزدهم رجب سال1349 و همزمان با میلاد مولایش حضرت علی‌ابن‎ابیطالب (ع) است. در حالی که دوازده بهار را پشت سر گذاشته، دوم اردیبهشت ماه سال 1361 به منطقه عملیاتی بیت المقدس اعزام شده و درست هشت روز بعد، یعنی دهم اردیبهشت ماه و در آستانه? تولد دوباره? خرمشهر قهرمان و آزادی جاودانه‌اش از بند متجاوزین بعثی، شهادت را در آغوش گرفته و به خوابی می‌رود که زیارت سید و سالار شهیدان کربلا، حضرت ابا عبدالله‌الحسین (ع) تحقق پیدا کند.

هفتم:

بخش‌هایی از وصیتنامه شهید على واعظى فرد:

ممکن است از حال من در اینجا نگران باشید ولى ناراحتى به خود راه ندهید زیرا که حال من بسیار خوب است.
فعلاً در آبادان هستیم و ممکن است چند روز دیگر برای نبرد با صدامیان کافر راهى خرمشهر شویم. پس دعا کنید که انشاءالله پیروز شده و موقع بازگشت، با شیرینى و میوه از من استقبال کنید.
 زهرا، فاطمه، معصومه، محمد و مهدى را از دور مى بوسم و سلامتى همگى را از درگاه خداوند بزرگ خواهانم.
یادتان نرود که براى پیروزى رزمندگان اسلام و سلامتى امام عزیزمان، دعا کنید و هر روز بعد از هر نماز، سه مرتبه بگویید:
خدایا! خدایا! تا انقلاب مهدى خمینى را نگهدار.

 


-----------------------------------------------
با تشکر از آقای حسن شکیب زاده و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین


[ دوشنبه 91/8/15 ] [ 1:47 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دیپلماسی ایرانی نوشت:

دو دانشمند هسته ای ایرانی در گفت و گو با المانیتور از اقدام ایران برای برقراری تماس هایی با مقامات خارج از دولت آمریکا خبر دادند. به گفته آنها این نشانه ای از منفعت ایران در گفت و گو های پشت پرده به منظور کاهش حجم پیام های پیچیده در آستانه از سرگیری مذاکرات هسته ای به شمار می رود.

بنا بر ادعای این گزارش، مصطفی دولتیار، دیپلمات ایرانی که هم اکنون ریاست موسسه ایرانی مطالعات سیاسی و بین الملل (آی پی آی اس) را بر عهده داشته و روابط نزدیکی با وزیر امور خارجه ایران دارد، ادعا می کند که ارتباط هایی از سوی ایرانیان با کارشناسان سیاسی خارج از دولت آمریکا شامل گروهی از مقامات سابق آمریکایی برقرار شده است که به طور غیر رسمی از ایده مصالحه هسته ای با ایران حمایت می کنند. آی پی آی اس بخشی از این کانال ارتباط با مقامات غیر رسمی آمریکایی به شمار می رود، چرا که در شرایط فقدان روابط دیپلماتیک رسمی، راه های دیگری برای برقراری ارتباط مورد استفاده قرار می گیرد.

مارک فیزپاتریک، کارشناس امور ایران در موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک در لندن ادعا می کند که ایجاد تیم ویژه از سوی ایران برای گفت و گو با مقامات غیر رسمی آمریکا نشان دهنده تمایل طرف ایرانی برای رویکردی سازماندهی شده در رابطه با آمریکاست. با این حال وی در مورد اینکه بر سر طرح هایی برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده توافق شده باشد، ابراز تردید می کند. چندی پیش نیز روزنامه نیویورک تایمز، گزارشی را در خصوص توافق پشت پرده تهران و واشینگتن برای مذاکره مستقیم پس از انتخابات آمریکا منتشر کرده بود که در آمریکا و ایران تکذیب شد.

فیزپاتریک در این زمینه اظهار داشت: به من گفته شده بود که ایران شخصی را به عنوان کانال ارتباطی برای تمامی رویکرد ها از سوی آمریکایی ها برگزیده است ، به خصوص رویکرد هایی از جانب کارشناسان غیر دولتی و مقامات سابق. وی ادامه داد: ایران می خواهد این رویکرد ساماندهی شده باشد و تهران با یک صدا سخن بگوید.

یک دیپلمات اروپایی در تشریح اظهارات دولتیار می گوید، ایرانیان اخیرا برای برقراری رابطه با ان جی او ها ابراز تمایل می کنند. این در حالی است که سخنگوی هیات ایرانی حاضر در سازمان ملل در گفت و گو با المانتیور از بی اطلاعی این هیات از گروهی برای رایزنی خبر داد. وی تاکید کرد که وزارت امور خارجه ایران سازمانی دارد که مسئول امور آمریکا و اروپاست.

به گزارش المانیتور در صورتی که ادعاها در مورد رابطه پشت پرده ایران و آمریکا صحت داشته باشد، روندی احیا شده که در گذشته نیز بین تهران و واشینگتن وجود داشته است. آی پی آی اس، پیش از این نیز در سال های 1990 ، به عنوان کانال ارتباطی بین وزارت خارجه ایران و سیاستمداران و تحلیلگران مستقل آمریکایی  به شمار می رفت. اما این کانال ارتباطی پس از روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد مسدود شد. به ویژه پس از آنکه رئیس جمهور کنونی ایران از این موسسه برای برگزاری کنفرانس انکار هولوکاست استفاده کرد.

دولتیار که در سال های 2002 تا 2006 نماینده ایران در سازمان ملل بوده و مدرک دکترا در روابط بین الملل را در سال 1998 در انگلیس اخذ کرده، در گذشته نیز در گفت و گو با کارشناسان هسته ای آمریکای دخالت داشته است. کارشناسانی که پست های کلیدی را در دولت آمریکا در اختیار داشته اند.

گفتنی است چندی پیش نیز گزارشی در خصوص تلاش دولت محمد خاتمی برای دعوت از گروهی از کارشناسان هسته ای آمریکایی به ایران و تحقیق آنها از برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی منتشر شد. البته در این گزارش آمده بود که پنتاگون با این طرح مخالفت کرده و این سفر هیچگاه انجام نشده است.

در سال 2008، دولتیار که ریاست بخش اروپای غربی وزارت امور خارجه ایران را بر عهده داشت در میان گروهی از دیپلمات های ایرانی بود که در گفت و گو با کارشناسان هسته ای آمریکایی در اروپا حضور داشتند. در تیم کارشناسان آمریکایی نیز چهره آشنایی مانند گری سمور حضور داشت که یک سال بعد اوباما وی را به سمت مشاور عالی کاخ سفید در امور منع اشاعه برگزید. گفته می شود که وی به همراه رابرت اینهورن، نماینده وزارت امور خارجه آمریکا در امور تسلیحاتی در مذاکرات 3 جولای گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) با ایران که در ترکیه برگزار شد، مشارکت داشته است.  

گفتنی است دولتیار پیش از این در جریان سخنرانی خود در کنفرانس منع اشاعه در مسکو که ماه گذشته برگزار شد، به مشارکتش در مذاکره با اروپاییان بر سر مساله هسته ای ایران اشاره کرده بود. مذاکراتی که در سال 2003 در نیویورک انجام شد. از سوی دیگر سرگئی ریباکوف، وزیر امور خارجه روسیه نیز که در همین کنفرانس سخن می گفت به جزئیات بیشتری از این مذاکرات پشت پرده اشاره کرد اما در عین حال هشدار داد که ادامه تاخیر در روند دیپلماتیک می تواند پس رفت در پرونده هسته ای ایران منجر شود.


[ دوشنبه 91/8/15 ] [ 1:46 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
جشن آشتی ملی فوتبال ایران ظهر امروز شنبه با حضور مربیان و مسئولان فوتبال کشور به میزبانی حسین هدایتی در لواسان برگزار شد.

[ دوشنبه 91/8/15 ] [ 1:46 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابراز تردید برخی نمایندگان نسبت به حد نصاب داشتن سوال از رییس‌جمهور، گفت که هیات رییسه تصمیم گرفته اسامی امضاکنندگان سوال را منتشر کند.
علیرضا منادی سفیدان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با آقایان باهنر و لاریجانی به این نتیجه رسیدیم که اسامی 76 نفری که پای سوال از رییس‌جمهور را امضا کردند منتشر کنیم؛ اگرچه تعدادی از امضاکنندگان خواستار عدم انتشار اسامی شان شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه اسامی امضاکنندگان سوال از رییس‌جمهور به همراه سوال روز گذشته (یکشنبه) به دفتر محمود احمدی‌نژاد ارسال شده، افزود: البته ما قانونا موظف به این هستیم که متن سوال را 48 ساعت پس از قرائت در صحن چاپ و منتشر کنیم اما به دلیل تردیدهایی که متاسفانه برخی نمایندگان ایجاد کرده‌اند تصمیم بر این شد که اسامی امضاکنندگان هم منتشر شود.
این عضو هیات رییسه مجلس یادآور شد: تشکیک‌هایی که برخی دوستان ایجاد می‌کنند در مورد امضای سه چهار نفر از نمایندگان است که می‌گویند آنها امضاهایشان را پس گرفته‌اند، اما این افراد به ما مراجعه کرده و گفته‌اند که امضاها را پس نگرفته‌ایم.

[ دوشنبه 91/8/15 ] [ 1:44 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

تعدادی از کشتی های جنگی نیروی دریایی روسیه قصد دارند به بنادر ایران در دریای خزر بیایند.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت خبری دولتی آر تی روسیه، کشتی های جنگی ناوگان نیروی دریایی روسیه در دریای خزر قصد دارند در سال 2013 با سفر به جنوب دریای خزر در یکی از بنادر شمالی ایران، پهلو بگیرند.

دریاسالار"سرگی الیکمینسکی" فرمانده ناوگان نیروی دریایی روسیه در دریای خزر روز جمعه با اعلام این مطلب گفت: امیدوارم کشتی های جنگی ما بتوانند در سال آینده میلادی از ایران دیدار کنند.

زمان دقیق این سفر اعلام نشده است.

وی افزود: نخستین سفر کشتی های جنگی شوروی سابق به آب های ایران در سال 1972 (قبل از انقلاب اسلامی ایران) روی داد. آخرین سفر هم مربوط به سال 2007 بود. ما تمایل داریم از نیروی دریایی ایران آگاهی پیدا کنیم به ویژه که این نیرو در حال توسعه است.

این مقام ارشد نیروی دریایی روسیه ادامه داد: هم اکنون رابطه ای میان دو نیروی دریایی روسیه و ایران وجود ندارد. امیدوارم چنین رابطه ای در آینده به وجود بیاید.

الیکمینسکی همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: ناوگان نیروی دریایی روسیه در دریای خزر تا سال 2016 مجموعه ای از موشک ها و توپخانه های قدرتمند خواهد داشت. در ماه می آینده کشتی های جنگی مجهز به سامانه های موشکی پیشرفته "کالیبر" تحویل می گیریم.

وی افزود: در سال های آینده، هر سال دو فروند کشتی جنگی از این نوع ، تحویل می گیریم که توانایی حرکت در رودخانه ها و دریاها را به طور جداگانه خواهند داشت.

روسیه هم اکنون دارای قوی ترین ناوگان نیروی دریایی در دریای خزر است.


[ یکشنبه 91/8/14 ] [ 3:45 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

نماینده مردم اسدآباد در مجلس گفت: نمایندگان 2 میلیون و 400 هزار تومان حقوق می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، بهروز نعمتی نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه طی تذکری آئین‌نامه‌آی در صحن علنی مجلس اظهار داشت: متاسفانه هم هفته گذشته و هم امروز مسائلی در رابطه با حقوق نمایندگان مطرح شد که پاسخی به آن داده نشد.

وی خطاب به لاریجانی افزود:‌ خواهش من این است که بگویید نمایندگان دو میلیون و 400 هزار تومان حقوق می‌گیرند تا مردم هم در جریان باشند.

نعمتی گفت: در حال حاضر بعضی‌ها حقوق هفت میلیونی از جاهای دیگر می‌گیرند و در مجلس هم ادای دیگری درمی‌آورند؛ خدا وکیلی کسانی که از دانشگاه‌ها و جاهای دیگر حقوق می‌گیرند حقوق‌شان  بیشتر است و صدایشان هم در مجلس بلندتر است.

لاریجانی در پاسخ به نعمتی گفت:‌ بحثی که آقای کامران مطرح کردند مربوط به کل بودجه جاری و عمرانی مجلس بود که درست نبود و البته این موضوع هم پیگیری می‌شود.


[ یکشنبه 91/8/14 ] [ 3:41 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به نامه های سران سه قوه به رهبر معظم انقلاب نوشت:
ویژگی اختصاصی نامه رئیس‌جمهور به رهبری،  اینست که ایشان در نامه خود، تلاش کرده‌اند در اختلافات مورد نظر، خود را حق به جانب جلوه دهند و به اصطلاح معروف، وسط دعوا نرخ را هم معین کنند! 
آقای رئیس‌جمهور در نامه خود به رهبری نوشته است: 
"مطمئن هستم که جنابعالی بر پاسداری قاطع از قانون اساسی و به ویژه از حقوق اساسی ملت و همچنین صیانت از جایگاه رفیع رئیس جمهوری منتخب ملت که بالاترین مقام رسمی کشور پس از رهبری و مجری قانون اساسی است، تاکید دارید و با هر اقدامی که اختیارات و مسئولیت‌های مهم او را مخدوش نماید، مخالفید." 
این عبارت، نیازی به توضیح ندارد و کاملاً مشخص است که نویسنده درصدد است در دعوای مورد اشاره، خود را حق به جانب جلوه دهد و موضوع اصلی نامه‌های پرسرو صدای مبادله شده میان خود و رئیس قوه قضائیه را، که ماده اصلی اختلافات بود، بار دیگر به عنوان حق قانونی خود تکرار و تثبیت نماید و حتی با کلمات "مطمئن هستم..." در آغاز این فراز از نامه، چنین وانمود نماید که رهبر انقلاب نیز همین مدعا را تأیید می‌کنند!
در هشدار رهبری، سخن از نیست که حق با چه کسی است، آنچه در این هشدار مورد نکوهش و نهی است، اصل منازعه و کشاندن اختلافات به میان مردم است. اگر این نکته مورد توجه قرار نگیرد و هر کسی خود را و مدعای خود را حق بداند و حتی بعد از هشدار صریح رهبری باز هم برحق به جانب بودن خود اصرار بورزد، این نقض غرض است.

[ یکشنبه 91/8/14 ] [ 9:25 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 در حالی که بازی حساس دو تیم اسپانیا و ایران در جام جهانی فوتسال به صورت زنده در حال پخش بود، اخبار ورزشی به روی آنتن رفت!
 
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های فوتسال ایران و اسپانیا در چارچوب رقابت‌های جام جهانی از ساعت 17:30 در سالن هومارک بانکوک آغاز شد.
 
هرچند تلویزیون نسبت به پخش رقابت‌های فوتسال اهمیتی قائل نمی‌شد، اما به علت حساسیت جام جهانی، شبکه سه تصمیم گرفت مسابقات را پخش زنده کند، اما نکته تاسف بار زمانی رخ داد که بازی در نیمه دوم در جریان بود، اما به علت زمان پخش اخبار ناگهان مسابقه ایران و اسپانیا قطع شد و اخبار ورزشی به روی آنتن رفت.
 
 
 
درست در همین لحظه گل تساوی ایران به ثمر رسید و مردم به جای دیدن مستقیم این گل، خبر آن را در اخبار ورزشی شنیدند!
 
پس از این اقدام عجیب اخبار ورزشی قطع شد‌ و مجددا پخش بازی در دستور کار شبکه سه قرار گرفت.
 
سایت فیفا پیش از بازی توصیه کرده بود تماشای این بازی را از دست ندهید، اما مسئولان صدا و سیما پخش اخباری را که می‌توان آن را به تاخیر انداخت مهم ‌تر می‌دانند!


[ یکشنبه 91/8/14 ] [ 9:24 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
با گذشت حدود 2 دهه از آغاز توسعه پارس جنوبی، ایران به انحصار سه غول نفتی جهان در طرح توسعه میدان مشترک با دستیابی به یک تکنولوژی جدید گازی پایان داد.
مهر نوشت: پیمانکاران ایرانی شاغل در طرح توسعه فاز 12 به عنوان بزرگترین فاز گازی پارس جنوبی سال گذشته با ثبت ماهانه پنج درصد پیشرفت اجرایی رکورد شرکت توتال فرانسه را در توسعه این میدان مشترک گازی شکستند.
بر این اساس با گذشت حدود یکسال رکورد دیگر این شرکت نفتی فرانسه توسط پیمانکاران ایرانی در توسعه بزرگترین میدان مشترک گازی جهان شکسته شده است.
گزارش‌های رسمی شرکت ملی نفت ایران حاکی از آن است که برای نخستین بار پیمانکاران داخلی در زنجیره طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی مخازن LPG در پروژه‌های پارس جنوبی به خودکفایی کامل دست یافته اند.
همزمان با افزایش تحریم های بین المللی، بومی سازی این تکنولوژی جدید گازی در حالی به دست آمده است که سازندگان و پیمانکاران صنعت فراساحل کشور هم به فناوری کاملا ایرانی در طراحی، مهندسی، ساخت، نصب، راه اندازی و بهره برداری سکوهای گاز ترش هم در خلیج فارس دست یافته اند.
اواسط آبان ماه سالجاری برای نخستین بار فناوری ساخت و نصب سقف مخازن LPG در طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی بومی شد و انحصار این تکنولوئژی گازی از دست برخی از شرکت های اروپایی خارج شد.
پروژه مخازن LPG طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی مشتمل بر 2 مخزن پروپان 45 هزار مترمکعبی و 2 مخزن بوتان 35 هزار مترمکعبی به شکل EPC بوده که تمامی مراحل طراحی، مطالعه، ساخت، نصب و راه اندازی آن توسط متخصصان داخلی انجام شده است.
قمست عمده کالا و مواد در مورد استفاده این پروژه که پیشتر با صرف هزینه هنگفتی از خارج کشور تامین می شد، با برنامه ریزی انجام شده با کالای با کیفیت داخلی جایگزین شد و در حال حاضر متریال خارجی مورد استفاده در این پروژه از 22 مورد به تنها 5 مورد کاهش یافته است.
در حال حاضر رکوردهای حاصل شده در عملیات اجرایی پروژه با هیچ یک از پروژه های مشابه که توسط شرکت‌ اروپایی همچون استات اویل هیدرو نروژ، انی ایتالیا و توتال فرانسه قابل مقایسه نیست.
برآوردهای اقتصادی نشان می دهد با بهبود شرایط طراحی و اجرا، زمان اجرایی این پروژه نسبت به طرحهای مشابه با پیمانکاران خارجی 30 درصد کاهش یابد و رکوردی جدید در این زمینه به ثبت برسد.
موسی سوری مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس پیشتر از ثبت رکوردهای جدید پیمانکاران ایرانی در مقایسه با عملکرد توتال فرانسه در پارس جنوبی خبر داده و گفته بود: جای خالی غول‌های نفتی جهان در پارس‌جنوبی پر شد.

[ یکشنبه 91/8/14 ] [ 9:23 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

منوچهر متکی گفت: که پس از پایان دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد درباره نحوه عزلش از وزارت خارجه سخن خواهد گفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه کشور در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در پاسخ به سوالی که از علت عزلش و چگونگی آن پرسیده بود بیان داشت‌: هر وقت هر دوی ما یعنی من و آقای احمدی‌نژاد یک شهروند عادی شدیم پیرامون موضوع سنگال صحبت می‌کنم و این منوط می‌شود به دوران بعد از ریاست جمهوری احمدی‌نژاد.
وزیر سابق امور خارجه همچنین در مورد رفتار روسای قوا در نامه نگاری‌های رسانه‌ای گفت: در مورد این مکاتبات فصل‌الخطاب فرمایشات روز گذشته رهبری است و هیچ کس در جامعه چنین کاری را تأیید نمی‌کند گفتار بزرگان و دین این است که موارد مثبت یکدیگر را به طوری علنی و موارد منفی را در خفا به یکدیگر بگوییم.
متکی همچنین در پاسخ به سوالی که در مورد احتمال نامزدی‌اش برای ریاست جمهوری یازدهم بود تأکید کرد: در مورد انتخابات ریاست جمهوری تا زمانی که موقع‌اش نشود نمی‌توان صحبت کرد و ورود زود هنگام به امر انتخابات فضای کشور را سریع و پرشتاب به سوی انتخابات می‌برد.
وی افزود: مسئله مهم‌تری در شرایط امروز در کشور وجود دارد و آن مواجهه با تحریم‌های است که امریکایی‌ها تصور می‌کنند به وسیله آن ما به آخر خط می‌رسیم.

[ یکشنبه 91/8/14 ] [ 9:22 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 181
بازدید دیروز: 240
کل بازدیدها: 1666051